به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خان محمدی سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهيز مدارس كشور در مراسم تجلیل از مهندسین برتر سازمان نوسازی مدارس کشور، اظهار کرد: هفته پیش رو هفته امور اسلامی و تربیت اسلامی است. هنر مهندسین نوسازی کشور از سال قبل از ۵۴ تا به اکنون ساخت حدود ۱۰۵ هزار مدرسه است که اکنون در اختیار دانش آموزان است. در دورافتادهترین روستاها که باید با سختی به انجا رفت مدارس استاندارد ساخته شده است.
وی ادامه داد: در زلزله کرمانشاه یک روستا به کل از بین رفته بود، اما مدرسهای که مهندسین ما ساخته بودند حتی یک ترک هم نخورده بود. در زلزله خوی که در سال گذشته ما حضور پیدا کردیم، مدارس ساخته شده مکان امنی برای دیگر ارگانها و مردم شده بود. اینها همه درایت، دست پاکی، بینش و عاشقی مهندسین را نشان میدهد.
خان محمدی با اشاره به اینکه مظلومتر از دانش آموزان وجود ندارد، افزود: هیچ کدام از دستگاهها مهندسین نوسازی با این دلسوزی و درایت مهندسین ما ندارد. در فضاهایی که میسازیم انسان تربیت میشود پس برایمان بسیار با اهمیت و مهم است. در افتتاح ۹۵۰طرح با ظرفیت ۴هزار کلاس درس، در استان همرزگان خوابگاهی ساخته شد که استاندارد برای ۸۰ دانش آموز بود. در یک دورهای به سراغ ایمن سازی رفتیم. سختترین دوران حضورم را در زلزله بم داشتیم. بسیاری از مراکز مهم ازبین رفته بودند. در همان بم که مدارس ما نوساز بودند در برابر زلزله مقاوم ماندند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ۴ هزارو پانصد کلاس درس در دو سال ایمن سازی شد. ۶۵درصد مدارس ناایمن مقاوم سازی شد.
وی با اشاره به مهاجرت و جابهجایی جمعیت مطرح کرد: طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس یک میلیون نفر سالیانه جابه جایی جمعیت داریم یعنی ۲۵۰هزار خانوار که این یکی از چالشهای مهم سازمان نوسازی همین است. دلیل ورود کانس به برخی مناطق همین بحث مهاجرت است. لازم به ذکر است که به دنبال ایده هستیم که از سازههایی استفاده کنیم که اگر در مناطقی مهاجرت وجود داشت کمبود فضا و کمبود مدارس نداشته باشیم.
درحال بروزرسانی...