کد خبر:۱۱۳۶۰۵۷
معاون وزیر بهداشت خبر داد:

افزایش ۴۰ درصدی حق الزحمه «دستیاران پزشکی» در سال آینده

معاون آموزشی وزیر بهداشت از افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی حق الزحمه دستیاران پزشکی در سال آینده خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل باقری فرد ۱۹ سفند در حاشیه افتتاح مرکز آموزش مهارت های بالینی نسل سوم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت کار دستیاران پزشکی گفت: خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته، سال آینده شاهد افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی حق الزحمه دستیاران پزشکی خواهیم بود.

وی افزود: بسیاری از زحمات در حوزه تشخیص و درمان برعهده دستیاران پزشکی است و امیدواریم بتوانیم سال آینده تسهیلات بیشتری را برای این قشر فراهم کنیم.

وی با اشاره به فعالیت دستیاران پزشکی در ایام نوروز، گفت: شیفت بندی در این زمینه صورت گرفته و دستیاران پزشکی در ایام نوروز در بیمارستان ها فعالیت دارند.

باقری فرد در ادامه از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در حوزه های مختلف آموزش، بهداشت و درمان یاد کرد و افزود: امروز شاهد افتتاح آزمایشگاه مرجع منطقه ای غرب کشور در این استان بودیم که خدمات رسانی به استان های غرب کشور را برعهده دارد.

وی افزود: همچنین امروز شاهد افتتاح یکی از پیشرفته ترین مراکز آموزش مهارت های بالینی نسل سوم در این دانشگاه بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار