به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میثم جعفری در نشست خبری گفت: این سازمان برای خدمت به خانوادههای ایثارگران و شهدا بنا شده و موضوعات فرهنگی در آن اهمیت زیادی دارد. این سازمان علاوه بر اینکه امکان اقامت ایثارگران را فراهم میکند بخشی از نظام اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز محسوب میشود و در حال حاضر ۲۷۱ مرکز ارائه خدمات در سراسر کشور در این راستا فعالیت میکنند. به طوری که از ابتدای سال تا کنون با هزینه ۱۲۰ میلیارد تومان، به ۲۴۷ هزار و ۳۰۰ نفر از جامعه هدف بنیاد شهید خدمات ارائه داده است.
به گفته جعفری، سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر از دولت بودجه نمیگیرد و در سال اخیر سودآور نیز شده است و هدف مهم این سازمان رشد احساس منزلت و کرامت در جامعه ایثارگران است.
رئیس این سازمان افزود، با بیان اینکه شرکتهای شاهدان کوثر در عرصه خدمات تفریحی وگردشگری یکی دیگر از موسسات ماست، بیان داشت: امسال ۱۵ هزار نفر از خانواده ایثارگران را با وام قرض الحسنه به سفر عتبات اعزام شده اند که سازمان نیمی از هزینه را پرداخت کرده است؛ و در مجموع دو سال ۱۷ هزار نفر به سفر زیارتی اعزام شدند. تسهیلات هم در حال حاضر به مبلغ ده میلیون تومان برای هر نفر کمک هزینه بوده است.
وی در انتها اضافه کرد: اعطای این تسهیلات در سامانه "شاهدسیر" که متصل به بنیاد شهید است امکان پذیر است و خانواده شهدا و ایثارگران میتوانند به راحتی از امکانات آن استفاده کنند. هر ایثارگری کیف پولی در این سامانه دارد که در تلاش هستیم این مبلغ را برای خانواده ایثارگران افزایش دهیم. فاز یک این سامانه در عرصه گردشگری راه اندازی شده و در فاز دو خدمات ورزشی و فرهنگی را به ایثارگران ارایه خواهد شد.