به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مهدی مصطفوی قائم مقام معاونت ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در دومین نشست قرآنی تهران که در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه قرآن با عنوان نقش قرآن و مقاومت در تثبیت هویت اسلامی پنجشنبه دوم فروردین ماه در هتل لاله برگزار شد، گفت: ماه رمضان ماه بندگی خداوند و ماهی برای برکت و مغفرت تبریک عرض میکنم. در این ایام که ماه مبارک رمضان بهار معنویت با آغاز سال نوی شمسی قرین شده است برگزاری نشست قرآنی تهران دارای دستاوردهای ارزشمند فردی و اجتماعی باشد. حضور اندیشمندان و شخصیتهای قرآنی از ۲۵ کشور حضور دارند که بسیار مغتنمی است. هرسال در ماه رمضان همزمان با نمایشگاه قرآن این نشست نخبگانی را تشکیل دهیم و با تمسک به قرآن راههای میل سعادت بشر در دنیا و آخرت و شکل گیری حیات طیبه را عملی کنیم.
مصطفوی بیان کرد: افتخار ما در جمهوری اسلامی این است که ساختار حکومتی مبتنی بر اصول و احکام اسلامی باشد و مسوولینی که مردم انتخاب میکنند معتقد به اجرای احکام مندرس بر قرآن باشد.
وی ادامه داد: یکی از مسائل مهم فرد و جامعه، هویت اوست. هویت، حاصل جمع عناصر فردی و جامعه است و خواستگاه دینی دارد. تعالیم وحیانی و الهی در هویت نقش دارد و یا عوالم مادی و ارزشهای دست ساز بشر شکل دهنده هویت بشر است.
قائم مقام معاونت ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه یکی از نقشهای هویت، جهت دهی و سبک زندگی در جهت منافع زندگی است، اظهار داشت: تفکر لیبرال دموکراسی انسان را موجودی آزاد تعریف میکند. در حالی که انسان در نگرش اسلامی و قرآنی، تنها موجودی ارادی و محکوم به سرنوشت و تقدیر جبری نیست و همچنین موجودی کامل آزاد و به خود واگذار شده هم نخواهد بود.
وی با اشاره به بیان الهی در سوره قیامت گفت: خداوند میفرمایند: «آیا انسان میپندارد او بی تکلیف گذرانده شده است». تفکرات غیر الهی هویت انسان را جوری تبیین میکند تا هرطور خودش تشخیص میدهد عمل کند. نتیجه این تفکر موجب اعمال ظلم و هرزگی و از هم گسیختگی خانواده و از بین رفتن کرامت انسانی و سقوط اخلاق و معنویت است.
قائم مقام معاونت ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان سخت الهی در سوره ابراهیم افزود: امروز نمونه بارز این مردمی که خداوند در قرآن از آنها یاد میکند، صهیونیستهای غاصب و جنایتکار و کودک کش و حامیان آنها هستند. در حالی که قرآن هویت انسانها را اینگونه تعریف میکند که برای عبادت خلق شده اند نه برای برتری.
مصطفوی افزود: قرآن به انسان هویت خداباوری میبخشد. انسان با هویت قرآنی نه ظلم میکند و نه ظلم میپذیرد و تمام شئون زندگی اش سراسر معنویت است. زیباترین نمونه شکل گرفته از هویت اسلام از قرآن حماسه عاشورا و غزه است.