به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید ابراهیم رئیسی بامداد دوشنبه، در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و در شب شهادت مولای متقیان حضرت امیرالمومنین علی (ع)، در اجتماع زائران حرم مطهر امام خمینی (ره) با اشاره به تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن و نیز شب قدر با سالروز تشکیل جمهوری اسلامی ایران، شب قدر را شب امید و امیدواری توصیف و تصریح کرد: شب قدر شب بسیار بزرگی است، توجه به عظمت این شب برای انسان سالک بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: شب قدر برای آن است که بندگان سالک خدا بدانند حق ندارند یاس و ناامیدی را بر خود حاکم کنند و همواره باید به رحمت و مغفرت خداوند امیدوار باشند.
رئیسی گفت: امام به مردم اعتقاد داشت و باور داشت رای مردم را و میزان را رای مردم می دانست. اگر میفرمود میزان رای ملت است حقیقتا به مردم اعتقاد داشت. فرمودند مردم بیایند پای صندوقهای رای، بسیاری گفتند که آقا مردم شمارا قبول دارند و هر چه شما بگویید مردم قبول میکنند، فرمودند نه مردم باید رای بدهند.
وی ادامه داد:بیش از 98 درصد مردم عزیز آمدند پای صندوقهای رای و به جمهوری اسلامی با دو رکن جمهوریت و اسلامیت رای دادند. مردم قبل از انقلاب نماز میخواندند و روزه میگرفتند اما حکومت اسلامی نبود.
رئیس جمهور در مراسم شب قدر درباره رای دادن مردم گفت: امام فرمودند مردم هم به نوع نظام باید رای بدهند هم به خبرگان ملت که می خواهند قانون اساسی را بنویسند باید رای بدهند هم قانون اساسی باید به رفراندم گذاشته شود.
وی بیان کرد: دشمنانی که نمیخواستند انقلاب پیروز شود و نتوانستند، امروز نمیخواهند ما پیشرفت کنیم و نخواهند توانست.
سید ابراهیم رئیسی اظهار کرد: امروز در کنار راهیان نور ، راهیان پیشرفت تشکیل شده است تا علی رغم تمام تهدید ها و مشکلات پیشرفت های کشور را ببینیم.
وی درباره اجرای عدالت مطرح کرد: خواست ملت و امام و رهبری امروز اجرای عدالت است، عدالت علوی اقتضا میکند هر چه رو در جای خودش را قرار دادن، البته این کار ممکن است یک عدهای را عصبانی کند، مهم این نیست بلکه مهم آن است که خدا و جامعه ما بپسندند و با رهنمودهای رهبری امام سازگاری داشته باشد.
وی ادامه داد: امیرالمومنین در عهدنامه مالک اشتر میفرماید ممکن است عدهای از اجرای عدالت خوششان نیاید، اما برای ما مهم آن است کاری به نفع جامعه باشد.
رئیس جمهور در پایان گفت: باید آستانهٔ تحملمان را برای شنیدن نقد بالا ببریم،نقد مصلحانهٔ منصفانه برخلاف تهمت و تخریب و اتهام میتواند مشکلات را حل کند.