آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۱۷۹۲

هشدار روسیه درباره عواقب کمک آمریکا به کی‌یف، تل‌آویو و تایوان

سخنگوی وزارت خارجه روسیه می‌گوید که کمک نظامی آمریکا به اوکراین، اسراییل و تایوان، بحران‌های جهانی را تشدید خواهد کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تاس، ماریا زاخاووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری کمک خارجی در مجلس نمایندگان آمریکا برای حمایت از کی‌یف، تل‌آویو و تایوان، گفت که این اقدام تنها به تشدید بحران‌های جهان منجر خواهد شد.

زاخارووا دراین‌باره نوشت: کمک نظامی که آمریکا به اوکراین، اسراییل و تایوان تخصیص داده است، بحران‌های جهانی را تشدید خواهد کرد.

وی درباره دلایل مسکو برای اتخاذ چنین موضعی در قبال بسته کمک خارجی آمریکا نیز توضیح داد: کمک نظامی به رژیم کی‌یف تامین مالی مستقیم اقدامات تروریستی است؛ کمک به تایوان مداخله در امور داخلی چین محسوب می‌شود و کمک به اسراییل نیز مستقیماً به تشدید تنش بی‌سابقه در منطقه منجر خواهد شد.

مجلس نمایندگان آمریکا با مصادره دارایی‌های مسدودشده دولت روسیه و با هدف کمک به کی‌یف و اعمال تحریم‌های مضاعف بر چین، دیروز لایحه بسته کمک نظامی ۹۵ میلیارد دلاری را برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان تصویب کرد.

در این بسته که مدت‌ها در کنگره آمریکا بلاتکلیف مانده بود، به طور مشخص ۶۰ میلیارد دلار کمک به کی‌یف و ۲۶ میلیارد دلار به اسراییل و آنچه کمک‌های بشردوستانه برای غیرنظامیان مناطق جنگ‌زده در نوار غزه خوانده شده، تخصیص یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار