بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
تصاویری که توسط دانشجویان دانشگاه کلمبیا به صورت مخفیانه از تلفن همراهی یکی از نیروهای امنیتی حاضر در دانشگاه منتشر شده نشان میدهد که این فرد در حال ارسال پیامی است که در آن به شلیک به یکی از دانشجوها اشاره میکند.
گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو_ چندین روز از شروع اعتراضات مسالمت آمیز در دانشگاههای آمریکا میگذرد. چیزی که در این چند روز به وضوح به چشم میخورد، اعتراض مسالمت آمیز و بدور از خشونت از طرف دانشجویان و اساتید دانشگاههای آمریکا علیه خشونت، قتل عام و نسل کشی رژیم اشغالگر قدس است که به شکلی وحشیانه از طرف پلیس آمریکا و نیروهای سرکوبگر امنیتی ایالات متحده که با دستور مستقیم از طرف دولتیهای آمریکا است، صورت میگیرد.
پلیس آمریکا در روزهای گذشته بیش از 900 نفر از دانشجویانی که در سراسر این کشور برای حمایت از فلسطین و مخالفت با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تظاهرات کرده بودند را دستگیر کرده است. با وجود این، تشدید سرکوبها نه تنها باعث فروکش کردن تظاهراتها نشده بلکه خشم معترضان و شعلهور شدن آتش اعتراضات را به همراه داشته است.
با این وجود دانشگاههای آمریکا با ترکیبی از اقدامات و شگردهای سرکوبگرانه پلیسی و احکام انضباطی در تلاش هستند دانشجویان را به عقبنشینی وادار کنند. شبکه خبری سیانان گزارش داده در روز گذشته دهها دانشجویی که به جنگ غزه اعتراض کردهاند در دانشگاههای نیویورک و ییل دستگیر شدهاند.
نظامیسازی فضای دانشگاهها
در دانشگاه تگزاس در آستین، پلیس با تجهیزات ضد شورش و سوار بر اسب تلاش کرده معترضان را متفرق کند. در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی هم نزدیک به 100 نفر دستگیر شدند. در دانشگاه اموری در آتلانتا پلیس با شلیک گلولههای فلفل به معترضان حمله کرد و 28 نفر از جمله چندین استاد را دستگیر کرد. در کالج امرسون بوستون 108 معترض دیگر دستگیر شدند و چهار افسر زخمی شدند.
این سرکوبهای خشونت آمیز بحثهای طولانی در مورد نقش اقدامات پلیسی در محوطه دانشگاه را دوباره برانگیخته است. تحلیلگران میگویند نظامیسازی پلیس بعد از حوادث 11 سپتامبر 2001 که نمود آن در اعتراضات سالهای اخیر نمایان بوده این بار در این تظاهراتها خود را نشان داده است.
«زاچ گرینبرگ»، رئیس بنیاد حقوق و آزادیهای فردی در آمریکا در مصاحبهای با سیانان گفت که ورود نیروهای پلیس به دانشگاه «اقدامی تند» است که توسل به آن بایستی برای تهدیدهای مستقیم و شدیدتر برای محوطه دانشگاه حفظ شود.
وی اضافه کرد علاوه بر این ورود پلیس به دانشگاه باعث از بین رفتن اعتماد بین دانشگاه و دانشجو خواهد شد که مقابل چشمهایشان میبینند که پلیس همکلاسیها و شاید اساتیدشان را دستگیر میکند. گرینبرگ گفت: «از بسیاری جهات، دوران تاریکی برای دانشگاهها است.»
در حالی که فعالان مسائل حقوق بشر ورود پلیس به دانشگاهها و دستگیری خشن دانشجویان را نقض آزادی بیان و آزادیهای آکادمیک این دانشجویان توصیف میکنند برخی دیگر از فعالان هشدار میدهند که تمرکز بر مسائل آمریکا ممکن است توجه جهانیان را از رنج مردم فلسطین منحرف کند.
تظاهرات گسترده در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی
هزاران تن از دانشجویان طی تظاهرات در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی آمریکا، حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند. این تظاهرات در آمریکا با سرکوب و خشونت از طرف پلیس همراه شد.
ورود هالیوودی پلیس آمریکا به داخل ساختمانهای دانشگاه کلمبیا
با انتشار گسترده صحنهای از لحظه ورود پلیس آمریکا به داخل یکی از ساختمانهای دانشگاه کلمبیا برای شکستن تحصن دانشجویان، حجم عظیمی از انتقادها روانه این نهاد حکومتی آمریکا شد. قسمت عجیب این کلیپ ورود پلیس به مانند صحنههای برخورد با تروریستها و یا خنثیسازی بمب بود.
دانشجویان دانشگاه کملبیا در خیابان های اطراف این دانشگاه برای جلوگیری از ورودی اتوبوسهای پلیس برای انتقال دانشجویان بازداشت شده، دست به تحصن زدند. تحصن کنندگان آزادی همدانشگاهیان و توقف برخورد خشونتآمیز و خارج از عرف پلیس را خواستار بودند.
ورود پلیس آمریکا با سلاح گرم به داخل ساختمان دانشگاه کلمبیا
نیروهای سرکوبگر آمریکایی با سلاح گرم به داخل دانشگاه کلمبیا وارد شدند. این برخوردها برای شکستن تحصنهای دانشجویان در اعتراض به وحشیگری رژیم صهیونیستی صورت میپذیرد.
نیروهای امنیتی و سرکوبگر آمریکا با خیابانهای اطراف دانشگاه کملبیا را مسدود کردند.
چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم!
تصاویری که توسط دانشجویان دانشگاه کلمبیا به صورت مخفیانه از تلفن همراهی یکی از نیروهای امنیتی حاضر در دانشگاه منتشر شده نشان میدهد که این فرد در حال ارسال پیامی است که در آن به شلیک به یکی از دانشجوها اشاره میکند.