به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از فلسطین الیوم، شورای شهر ریچموند ایالت کالیفرنیای آمریکا پایان دادن به سرمایه گذاری در شرکتهای فعال در اراضی اشغالی را تصویب کرد تا دومین شهر آمریکا پس از هایوارد در این زمینه باشد.
سهیله بانا عضو شورای شهر ریچموند که در روند این تصمیمگیری قرار داشته گفت: تنها یک کار است که میتوانیم انجام دهیم و آن پایان دادن به سرمایهگذاریها است. به لطف جنبش دانشجویی یکبار دیگر توجهات به این مساله جلب شده است، این زمان مناسبی است.
وی افزود ریچموند مجموعاً ۶۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری دارد، اما حدود ۷ درصد از آن در سبدهایی قرار دارد که شامل شرکتهای اسرائیلی میشوند که به آنها پایان داده خواهد شد.
بانا تاکید کرد از جمله نمونههای روشن آن پیمانکاران عرصه دفاعی و سازندگان تسلیحات مانند شرکت لاکهید مارتین است، اما شرکتهایی مانند مایکروسافت و Airbnb نیز در این لیست وجود دارند.
شیفا میشک از کارمندان ارشد دفتر شهرداری ریچموند گفت: شهرکهای اراضی فلسطینی غیر قانونی است و حداقل بر اساس قوانین بین المللی مجوزی ندارند. اما با این حال شرکت Airbnb بسیاری از املاک موجود در اراضی اشغالی را به طور غیر قانونی اجاره میدهد.
دکتر دوف باوم فعال صلح اسرائیلی در جلسه شورای شهر ریچموند طی سخنانی این اقدام را تاریخی توصیف کرده و بحثهای موجود در خصوص اینکه مالیاتهای آمریکایی در کجا و چگونه هزینه میشوند را توسعه میدهد.
باوم که خود یک یهودی است گفت: نسل کشی در نوار غزه افراد آگاه در آمریکا را به این فکر انداخته است که باید منابع مالی را از نژاد پرستی اسرائیلی، اشغالگری و نسل کشی دور کرد.