به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن احمدی، مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان تصریح کرد: این سامانه، نخستین اقدام برای دستیابی به سیستمهای کنترل هوشمند و از مهمترین زیرساختهای نوین و فناورانه برای مدیریت و نظارت همه جانبه و داده محور فعالیت هلدینگها و شرکتهای تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان محسوب میشود و به طور دقیق تر، این سامانه پنجرهای برای نظارت مستمر و آنلاین بر جریان اطلاعات و اسناد عملکردی هلدینگها و شرکتهای تابعه است.
وی افزود: هدف از طراحی و تولید این سامانه، ساماندهی و حفظ اسناد و اطلاعات شرکتهای زیر مجموعه صندوق، حفظ و توسعه شفافیت و آگاهی، حمایت از حقوق سرمایهگذاران (فرهنگیان)، نظارت موثر بر حسن اجرای قوانین و مقررات، تسهیل فرآیند تهیه و افشای اطلاعات، ایجاد هماهنگی بین واحدهای درون سازمانی و گام مثبتی در جهت پیشگیری از وقوع مشکلات است.
«پنجره» یک محصول دانشبنیان و بومی
مدیرعامل صندوق با اشاره به قابلیتها و ظرفیتهای این مجموعه بزرگ اقتصادی اظهار داشت: پنجره محصولی است که به صورت کاملاً بومی و اختصاصی، توسط شرکت دانشبنیان پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی از شرکتهای تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان طراحی و تولید شده است.
احمدی تاکید کرد: از آنجا که نظارت و شفافیت دو روی یک سکه هستند، این سامانه از طریق افزایش شفافیت، امکان پایش و ارزیابی دقیق، سریع و جامع برای کلیه ذینفعان را فراهم میکند.
ایجاد سامانه جامع صندوق ذخیره برای یکپارچگی سازمانی و افزایش انضباط مدیریتی و کنترلی
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه سامانه پنجره، بخشی از برنامه و راهبرد جامع صندوق به منظور توسعه زیرساختهای نوین نظارتی و مدیریتی میباشد افزود هدف پنجره نظارت همه جانبه و دادهمحور بر فعالیتها و عملکرد هلدینگها و شرکتهای تابعه است.
احمدی در همین زمینه افزود: در تکمیل این رویکرد، سامانه یکپارچه برنامه، بودجه و عملکرد، با هدف پایش منظم میزان تحقق اهداف کمی و کیفی برنامه و بودجه سالیانه هر یک از هلدینگها و شرکتهای تابعه و مقایسه با شاخصهای مختلف در دستور کار قرار گرفته است.
توسعه و تکمیل سامانه جامع هوش تجاری در آینده نزدیک
مدیرعامل صندوق با اعلام اینکه ایجاد و راه اندازی سامانه جامع هوش تجاری (BI) اختصاصی صندوق ذخیره فرهنگیان نیز هدف گذاری شده است اظهار داشت: سامانه هوش تجاری به منظور کنترل متمرکز بر روی شاخصهای قابل اندازهگیری مدیریتی و در شرکتهای تابعه، تحلیل مبتنی بر داده و اطلاعات عملکرد شرکتها و مقایسه با یکدیگر و شرکتهای فعال در صنعت مشابه، احصاء چالشها و مشکلات پیش روی شرکتها و انجام اقدامات پیشگیرانه و پیشبینی روند درآمدزایی و سود و زیان بنگاههای اقتصادی در حال تکمیل و توسعه است.
وی بیان کرد: اعمال مدیریت اثربخشتر و افزایش بهرهوری سازمانی در تمام زنجیره ارزش اقتصادی صندوق ذخیره فرهنگیان از مزایای این سامانه است که در آینده نزدیک در چند فاز طراحی شده و در صندوق استقرار خواهد یافت.
امکان نظارت دقیق و برخط ذینفعان بر کلیه فعالیتهای صندوق
محسن احمدی همچنین اظهار داشت: در بخش حقوقی نیز سامانه مدیریت امور دعاوی با هدف نظارت اثربخش بر پروندههای حقوقی شرکتها و به اشتراکگذاری درسآموختههای شرکتها با یکدیگر پیشبینی شده است.
وی در پایان تصریح کرد: این سامانهها که در مجموع سیستم نظارتی و شفافیت صندوق ذخیره فرهنگیان را تشکیل میدهند، ابزار بسیار مهمی در اختیار کلیه ذینفعان به ویژه فرهنگیان عزیز خواهد بود تا از این طریق بر داراییها و سرمایهگذاری این مجموعه عظیم اقتصادی نظارت و کنترل دقیق داشته باشند.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص چگونگی دسترسی به سامانه هوشمند پنجره خاطرنشان کرد: بعد از تکمیل مرحله ورود دادهها و اطلاعات به این سیستم و طی یک زمانبندی مشخص بتدریج همه ذینفعان به اطلاعات سامانه پنجره دسترسی خواهند داشت.