آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۴۷۴۳

لزوم رفع نواقص سند ۲۰ ساله شهر بجنورد

اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد بر ضرورت پیگیری و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار مرکز استان و همچنین اصلاح لایحه سند چشم‌انداز ۲۰ ساله بجنورد تاکید کردند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد در یکصد و شصت و پنجمین جلسه رسمی و علنی اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد، اظهار کرد: یکی از پروژه‌های اولویت‌دار مرکز استان، شهربازی است که اقدامات اولیه و مجوز شورا برای ایجاد آن صادر شده و انتظار داریم که روند اجرایی شدن آن هرچه سریعتر انجام شود.

جمشید عین بیگی افزود: ایجاد تقاطع غیر همسطح در میدان خرمشهر نیز دیگر پروژه اولویت‌داری است که برای روانسازی ترافیک باید مورد تاکید شهرداری قرار گیرد.

وی ادامه داد: در شهر بجنورد شاهد وجود گره‌های ترافیکی هستیم که برای برطرف شدن بخشی از آن‌ها باید بازگشایی‌هایی انجام شود، لذا این موضوع به عنوان خواست مردم نباید از دستور کار شهرداری خارج شود.

لایحه سند راهبردی و چشم انداز ۲۰ ساله شهر بجنورد نیز یکی از مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با توجه به ایرادات جزئی و نیاز به اصلاح، صرفاً کلیات این لایحه مورد تایید اعضای شورای شهر قرار گرفت تا نواقص موجود توسط مجری و مشاور طرح برطرف شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد در این خصوص گفت: باید دورنمایی از آینده بجنورد در این سند راهبردی وجود داشته باشد.

علی اربابی ادامه داد: نکته قابل تامل دیگر این است که مدت تهیه این سند برای نقشه راه ۲۰ سال آینده، کوتاه بود. به عنوان مثال، تهیه طرح جامع حمل و نقل ترافیک در استان حدود سه سال طول کشید و اکنون نقد‌های متعددی به آن وارد است؛ آن وقت چطور می‌شود به سند راهبردی و چشم انداز ۲۰ ساله شهر که طی حدود هشت ماه و در واقع کمتر از یک سال تهیه شده و برنامه‌ریزی ۲۰ سال آینده شهر است، اعتماد کامل داشت؟

دیگر عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر بجنورد نیز نسبت به نقد‌های وارده به سند راهبردی و چشم انداز ۲۰ ساله شهر بجنورد گفت: در این سند صرفاً کلیات مطرح شده و اعلام می‌کنم موارد متعددی وجود دارد که باید مورد تاکید قرار گیرد.

سید محسن موسوی افزود: در این سند، بسیاری از چالش‌های شهری مشخص نشده و انعطاف پذیری لازم نیز در آن وجود ندارد.

وی توجه نکردن به برنامه‌های میان مدت از جمله تعیین جایگاه بجنورد در چهار بازه زمانی پنج ساله را از دیگر مصادیق ایرادات این سند چشم‌انداز دانست و بر لزوم تکمیل و ارتقاء آن تاکید کرد.

جمشید عید بیگی رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در خصوص این سند گفت: یکی از موضوعات مورد اشکال، عدم توجه به پیوست فرهنگی در برنامه‌های در نظر گرفته شده سند است و باید به این موضوع به عنوان یک اصل توجه شود تا موضوعات فرهنگی نیز مورد تاکید، بررسی و تحلیل ویژه قرار گیرد.

توجه به توسعه ساختمان‌های سبز و سازگار با محیط نیز از دیگر موضوعات این جلسه بود که اعظم السادات افشین‌فر به آن اشاره کرد.

افشین فر عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: شهرداری بجنورد باید تلاش کند دست‌کم با ارائه مشوق‌های مناسب، پیمانکاران و مردم را به ایجاد ساختمان‌های سبز و سازگار با محیط ترغیب و برای آن‌ها جذابیت ایجاد کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار