اکرم رحمانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با بیان اینکه بر اساس سند چشم انداز 1404، ایران باید کشور اول در منطقه باشد، تصریح کرد: بنابراین حماسه سیاسی و اقتصادی در سال 1392 می تواند به رشد اقتصادی و سیاسی کشور سرعت ببخشد و برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز یک جهش خوب و مثبت ایجاد کند.
وی افزود: حماسه سیاسی و اقتصادی فرصتی برای فراهم کردن بسترهای ترقی و تعالی ایران است.
رئیس واحد خواهران دانشگاه آزاد رشت یکی از محورهای مهم غرب برای مخالفت با جمهوری اسلامی را از دست دادن منافع ملی و طبیعی ایران و دستیابی به دانش هسته ای و آگاهی ملت نسبت به حقوق حقه خود عنوان کرد.
رحمانی خاطرنشان کرد: مهم ترین مولفه بین مردم و حکومت، مشارکت سیاسی و حضور حداکثری و شرکت درانتخابات است که مفهوم مردم سالاری دینی را محقق می سازد.
وی با اشاره به نقش مهم و موثر دانشجویان و نخبگان گفت: به طور قطع نقش مسئولان، نخبگان و دانشجویان به عنوان نخبگان مدیریتی جامعه اسلامی در حماسه سیاسی و اقتصادی موثر و کار ساز است؛ مدیران با تفکر و تدبر و برنامه ریزی های دقیق و آینده نگر می توانند برای پیشرفت اقتصاد و رفع کمبودها و مشکلات و تورم تلاش کنند و با این فلسفه فکری که به عنوان خادمین مردم و نظام جمهوری اسلامی و پیرو مقام معظم رهبری هستند، بر اعتلای میهن اسلامی و رضایتمدی مردم بزرگوار و نجیب ایران بکوشند.
رئیس واحد خواهران دانشگاه آزاد رشت با اشاره نقش مهم رسانه ها تصریح کرد: رسانه ها و مطبوعات بویژه رسانه ملی در کنار اطلاع رسانی صحیح و شفاف و به موقع می توانند با برانگیختن شور انقلابی و وطن دوستی مردم و ایجاد افقی درست و شناختی عمیق و دقیق، فضای سیاسی کشور را تبیین و تشریح کنند و با گفتمان سازی و بستر سازی فرهنگی راههای صحیح مشارکت سیاسی را معرفی کنند.
رحمانی وحدت کلمه، پیروی از مقام عظمای ولایت، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و حفظ روحیه ضد استکباری و انتخاب اصلح را از مولفه های رسیدن به اهداف حماسه سیاسی عنوان کرد.