به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمد رادمهر سرپرست فرمانداری ویژه میناب در مراسم تجلیل از فرهنگیان و پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت اهل سنت عنوان کرد: خداوند متعال نخستین معلم بشریت بوده و سپس پیامبران، امامان و پس از آن علما هستند که نقش مهم ارشاد و تعلیم بشریت را بر عهده دارند؛ ترویج اعمال صالح و معنویت در جامعه رسالتی است که خداوند بر دوش مسلمانان گذاشته است.
وی افزود: آیات و روایات در دین اسلام گویای ارزش بالای علم است و در اسلام بر پرداختن به علم و دانش تاکیدات زیادی شده است.
رادمهر اظهارداشت: تهاجم فرهنگی اساس شناخت و ارزش های جوانان را هدف قرار داده است و ما موظف هستیم از ارزش ها در مقابل تهاجم فرهنگی دفاع کنیم.
سرپرست فرمانداری ویژه میناب با تاکید بر اینکه باید دشمن را بشناسیم، گفت: امام راحل(ره) دشمن شناسی را به عنوان یک فرهنگ و گفتمان در وحدت کلمه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به ما آموخته است تا همه متحد و یکپارچه باشیم و انتقادات را به صورت برادرانه حل و فصل کنیم.
وی افزود: ما مشترکات بسیاری داریم که زیر سایه نظام جمهوری اسلامی ایران روی آن تمرکز می کنیم وحدت یک نماد و نشانه است که همدلی ها ادامه دار و استمرار داشته باشند زیرا ما همه برای تعالی نظام و کشور قدرتمندمان تلاش میکنیم.
رادمهر گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای جهاد تبیین، امروز ما یک رسالت مهم در بین نسل جدید داریم، باید این فرهنگ وحدت، وفاق و همبستگی را به نسل جدید انتقال بدهیم ودر سایه وحدت میتوان با آسایش و آرامش در کنار هم زندگی کرد و به پیشرفت دست یافت.
وی افزود :وحدت عامل پیشرفت جامعه است و توصیه دین اسلام و پیامبر اکرم (ص) بر وحدت بین مسلمانان جهان است.
سرپرست فرمانداری ویژه میناب در ادامه این مراسم گفت: در دولت آیت الله رئیسی کارهای بسیاری انجام شده است و در حوزه آموزش و پرورش تعداد 72هزار معلم جذب شده و مشغول شدند.
به گفته وی، در دور دوم سفر ریاست محترم جمهور بالغ بر 375 میلیارد تومان برای این شهرستان تصویب شده که میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند.