به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در این جلسه نمایندگان روابط عمومیها و حوزههای مرتبط در عرصه اطلاع رسانی از دیوان عالی کشور، وزارت دادگستری، سازمان قضایی نیروهای مسلح، سازمان بسیج حقوقدانان، سازمان زندان ها، معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و دیگر معاونتها از قوه قضاییه حضور داشتند.
علیرضا شریعتی دبیر شورای تبیین در این جلسه بر ضرورت به کار گیری از توان رسانهای دستگاهها و ارگانهای مرتبط در حوزه قضایی تاکید کرد و گفت: امروز رسالت ما تحقق اهداف عالی است که رهبری و شخص ریاست محترم قوه درمورد آن دغدغه دارند.
وی در ادامه گفت: رویکرد ما در حوزه اطلاع رسانی باید برپایه تنظیم یک سند راهبردی و یک برنامه عملی در راستای همپوشانی اقدامات و تحولات قضایی باشد. این سند را باید در دستگاههای مربوطه و براساس شرایط داخلی سازمانها تهیه و تنظیم نمود تا نقشه راه دستگاه اطلاع رسانی و روابط عمومیها باشد.
دبیرشورای تبیین با تاکید بر امر تعامل سازنده با رسانههای غیرسازمانی بیان داشت: یکی از ضعفهای امروز ما در امراطلاع رسانی در حوزه قضایی، درون سازمانی عمل کردن دستگاههای اطلاع رسانی ماست. روابط عمومیهای سازمانی نباید به پوشش اخبار داخلی و برای اعضای خود بسنده کنند و میبایست گستره و پوشش خبری خود را در سطح ملی و فراملی ترسیم نمایند.
وی ادامه داد: شورای تبیین وظیفه همگرایی و هم افزایی رسانهای در حوزه قضایی را برعهده دارد تا یک زنجیره منسجم را در عرصه اطلاع رسانی فراهم سازد. نمیتوان بدون همگرایی و تعامل رسانهای دستاوردها، اقدامات و سیاستهای قضایی کشور را برای جامعه داخلی و خارجی منعکس کرد.
در ادامه جلسه اعضا پیشنهادات خود را در حوزه عملکرد کمیتهها و تعیین رویکردهای کلان شورای تبیین بیان کردند تا مورد بررسی و راهکارهای عملی برای اجرای آن در دستور کار قرار گیرد.