آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۷۷۵۱
تماس تلفنی نخست وزیر اردن و باقری؛

تسلیت پادشاه اردن به مقام معظم رهبری ابلاغ شد

در تماس تلفنی معاون نخست‌وزیر اردن با سرپرست وزارت خارجه ایران، تسلیت پادشاه اردن به مقام معظم رهبری ابلاغ شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ایمن الصفدی» معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه اردن در تماس تلفنی با «علی باقری» سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان، ضمن ابلاغ تسلیت پادشاه اردن به مقام معظم رهبری، مراتب تسلیت و همدردی دولت و ملت اردن با دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران را به مناسبت شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه کشورمان و سایر همراهان ابراز داشت.

وزیر خارجه اردن در این تماس تلفنی با اشاره به تعامل مستمر با شهید امیرعبداللهیان، بر اهتمام اردن و پادشاه این کشور برای استمرار رایزنی‌ها با جمهوری اسلامی ایران به منظور تأمین منافع دو کشور و کمک به برقراری صلح وثبات در منطقه تاکید کرد.

الصفدی با اشاره به تحولات جاری فلسطین، بر اولویت مساله فلسطین نزد دولت اردن و تلاش‌های دیپلماتیک این کشور برای توقف جنگ و نسل‌کُشی در نوار غزه تاکید و خواستار هم‌افزایی و تلاش‌های مشترک در این زمینه شد.

باقری نیز در این گفتگو از همدردی و ابراز تسلیت پادشاه و دولت اردن تشکر کرد و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای روابط دوجانبه با اردن را مورد توجه قرار داد.

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به تحولات جاری فلسطین و غزه، بر ضرورت و اهمیت تلاش مشترک ایران و اردن و سایر کشور‌های اسلامی به منظور توقف فوری، کامل و بی‌قید و شرط جنگ علیه غزه و حمایت و پشتیبانی مضاعف از ملت فلسطین تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار