کد خبر:۱۱۴۸۱۲۲

ترس به جان گراهام افتاد/ «لاهه بعد از اسرائیل، سراغ ما می‌آید»

سناتور جمهوری‌خواه و تندروی آمریکایی به درخواست دادستان دیوان کیفری بین‌المللی برای صدور قرار بازداشت علیه مقامات صهیونیستی، واکنش دستپاچه‌ای نشان داد!
ترس به جان گراهام افتاد/ «لاهه بعد از اسرائیل، سراغ ما می‌آید»

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از آناتولی، لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه و تندرو آمریکایی در واکنشی همراه با دلهره نسبت به درخواست دادستان عالی دیوان کیفری بین‌المللی جهت صدور قرار بازداشت علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اتهام جنگ جنگی، گفت که اگر «این کار را با اسرائیل بکنند، نفر بعدی ما هستیم»!

گراهام گفت: امیدوارم بتوانیم با هم راهی را برای ابراز نارضایتی از دیوان کیفری بین‌المللی پیدا کنیم، زیرا اگر آن‌ها این کار را با اسرائیل بکنند، نفر بعدی ما هستیم و به سراغ ما هم می‌آیند!

وی افزود: در نهایت، آنچه امیدوارم که رخ بدهد، اعمال تحریم علیه دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل این اقدام شنیع است. این تحریم نه تنها به دوستان ما در اسرائیل کمک می‌کند بلکه با گذشت زمان ما را هم مصون نگه می‌دارد.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا نیز که در این جلسه در سنا حضور داشت، در واکنش به اظهارات گراهام گفت: از همکاری با شما در این زمینه استقبال می‌کنم.

بلینکن همچنین خطاب به قانونگذاران گفت که دپارتمان سنا جهت «واکنش مناسب» به درخواست کریم احمد خان، دادستان عالی دادگاه لاهه، با کنگره همکاری خواهد کرد.

کریم احمد خان ۲۰ مه (دوشنبه) از دیوان لاهه خواست تا براساس شواهد موجود، علیه نتانیاهو و گالانت به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، قرار بازداشت صادر کند. دادستانی کل دیوان لاهه بر این باور است که نتانیاهو و گالانت، دست کم از هشتم اکتبر ۲۰۲۳ (یک روز پس از عملیات طوفان الاقصی) مسئول جنایت جنگی علیه بشریت در غزه هستند.

مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پیش‌تر اعلام کرده بود که قانونگذاران این کشور در حال بررسی گزینه اعمال تحریم‌ها علیه دیوان کیفری بین‌المللی در صورت صدور حکم بازداشت برای نتانیاهو هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار