آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۲۵۲۰

حضور ۳۰ هزار فلسطینی در نماز جمعه مسجدالاقصی

با وجود تدابیر شدید امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، حدود ۳۰ هزار فلسطینی خود را از مناطق مختلف برای اقامه نماز جمعه به مسجدالاقصی رساندند.
حضور ۳۰ هزار فلسطینی در نماز جمعه مسجدالاقصی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه خبری قدس، اداره اوقاف اسلامی قدس اشغالی از حضور دست‌کم ۳۰ هزار فلسطینی در نمار جمعه مسجدالاقصی خبر داد.

این سازمان اعلام کرد که با وجود تدابیر شدید امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی در ورودی‌های قدس اشغالی، حدود ۳۰ هزار فلسطینی از مناطق مختلف خود را برای اقامه نماز جمعه به مسجدالاقصی رساندند.

بر اساس گزارش منابع محلی، نمازگزاران هنگام خروج از صحن‌های مسجدالاقصی تکبیر سر دادند که هدف حمله نظامیان اشغالگر قرار گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار