آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۳۲۰۷

یمن: ناوشکن آمریکایی را با موشک بالستیک هدف قرار دادیم

سخنگوی نیرو‌های ارتش یمن از سه عملیات این کشور علیه آمریکا و کشتی‌های مرتبط با رژیم اسرائیل در دریای سرخ و دریای عرب خبر داد.
یمن: ناوشکن آمریکایی را با موشک بالستیک هدف قرار دادیم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ارتش یمن یکشنبه شب از چند عملیات خود در دریای عرب و دریای سرخ علیه آمریکا و کشتی‌های مرتبط با رژیم اسرائیل خبر داد.

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد طی سه عملیات در دریا‌های سرخ و عربی یک ناوشکن آمریکایی و دو کشتی را که ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی را نقض کردند، هدف قرار دادیم.

سرتیپ یحیی سریع گفت یک ناوشکن آمریکایی را با تعدادی موشک بالستیک در دریای سرخ هدف قرار دادیم. او همچنین افزود: دومین عملیات در دریای سرخ، کشتی «CAPTAIN Paris» را با تعدادی موشک نیروی دریایی هدف قرار داد.

سریع ادامه داد: نیروی هوایی یمن همچنین در سومین عملیات، کشتی «Happy Condor» را در دریای عرب با تعدادی پهپاد هدف قرار داد. سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد سه عملیات نظامی در دریا‌های سرخ و عرب با موفقیت به اهداف خود رسیدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار