آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۹۰۱۵
در بیانیه پایانی گردهمایی ادعا شد؛

سران ناتو: روسیه «بزرگترین خطر» علیه ما است

سران کشور‌های پیمان آتلانتیک شمالی در بیانیه‌ای مدعی شدند که روسیه همچنان بزرگترین تهدید مستقیم برای امنیت همپیمانان در ناتو و صلح در اروپا به شمار می‌آید.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه «القاهره الاخباریه» شامگاه چهارشنبه گزارش داد که سران کشور‌های پیمان آتلانتیک شمالی در بیانیه نشست پایانی خود در واشنگتن روسیه را همچنان «بزرگترین تهدید» برای امنیت این ائتلاف اعلام کردند.

نشست سران ناتو پس از ۲ روز در واشنگتن امروز به کار خود پایان داد و اعضا در بیانیه پایانی، ضمن اینکه روسیه را بزرگترین تهدید این ائتلاف اعلام کردند، اما خواستار حفظ کانال‌های ارتباطی با مسکو برای مقابله با افزایش تنش شدند.

در این بیانیه آمده است: «ناتو آماده ارائه کمک نظامی حداقل ۴۰ میلیارد دلاری در سال آینده به اوکراین است».

«ناتو از مسیر برگشت ناپذیر به سوی ادغام اوکراین در جامعه یورو-آتلانتیک، از جمله عضویت در ناتو حمایت می‌کند».

«ناتو قصد دارد دفتری برای هماهنگی ارائه تسلیحات نظامی و آموزش برای نیرو‌های اوکراینی دایر کند».

گفتنی است که اجلاس سران ناتو در شرایطی در واشنگتن به کار خود پایان داد که سران این ائتلاف با مجموعه‌ای از نگرانی‌ها از جمله پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات پیش روی آمریکا و همچنین دیدار رهبران مجارستان و هند با پوتین مواجه بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار