آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۹۶۲۷

واکنش مقتدی صدر به ترور ترامپ/ نمی‌دانیم شاید فیلم تبلیغاتی باشد!

رهبر جریان صدر در عراق به حادثه ترور نافرجام رئیس‌جمهور سابق آمریکا در ایالت پنسیلوانیا واکنش نشان داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از وبگاه بغداد الیوم، «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما باید از هر آنچه در این دنیای کوچک ما می‌گذرد، درس بگیریم! به‌ویژه از آنچه در ایالات متحده آمریکا اتفاق افتاد. از مبارزه برای قدرت و انحراف دموکراسی و انتخابات از مسیر مسالمت‌آمیز خود! همچنین از تلاش برای ترور رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد فعلی ریاست‌جمهوری آنها!

مقتدی صدر در ادامه نوشت: این حادثه ترور صرف‌نظر از اینکه واقعی یا بخشی از یک فیلم تبلیغاتی از قبل طراحی شده باشد، نشان می‌دهد آمریکا و ادعاهایش مبنی بر ابرقدرت بودن یا مدافع دموکراسی بودن یا اولین حامی دموکراسی و یا گسترش‌دهنده صلح و مخالف با خشونت، همگی نادرست، دروغ و ادعایی صرف است که حقیقت ندارد، این رخداد پیامی روشن برای جوانان غرب‌زده دارد که گمان می‌کنند غربی‌ها طرفداران صلح و حامیان دموکراسی یا آزادی هستند!

صدر افزود: بنابراین حامیان غرب و آزادی‌خواهی باید عبرت بگیرند و منصفانه بنگرند و بدانند که همه اقدامات غرب دروغ است و هیچ اعتبار و شفافیتی ندارد. این حادثه ترور چیزی نیست جز یک سری شواهد غیرقابل انکار از بازی غرب با مغز جوانان عربی و اسلامی و کشور‌هایی که به اصطلاح آنان جهان سوم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار