آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۹۱۵۹

واکنش عزت الرشق به کارشکنی نتانیاهو در مسیر مذاکرات آتش بس

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس به کارشکنی‌های نتانیاهو در مسیر توافق آتش بس واکنش نشان داد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری شهاب، عزت الرشق عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس به کارشکنی‌های نتانیاهو در مسیر توافق آتش بس واکنش نشان داد.

وی تاکید کرد: تلاش‌های گسترده و بی‌وقفه نتانیاهو برای افزودن بند‌ها و موضوعات جدید به طرح پیشنهادی واسطه‌ها برای آتش‌بس و مبادله اسرا، ثابت می‌کند که او همچنان در حال طفره رفتن و تعلل و تلاش برای یافتن راهی جهت به شکست کشاندن مذاکرات و ممانعت از دستیابی به توافق است.

در حالی که پس از موافقت حماس با طرح پیشنهادی واسطه‌ها برای آتش‌بس و مبادله اسرا مذاکرات مجدداً ازسرگرفته شده، منابع عبری زبان از سنگ‌اندازی مجدد نتانیاهو در این مسیر خبر داده‌اند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد که نتانیاهو بند‌هایی به طرح پیشنهادی واسطه‌ها اضافه کرده که ممکن است مجدداً مذاکرات را به بن‌بست بکشاند.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد نتانیاهو بر ماندن نیرو‌های ارتش در محور فیلادلفیا اصرار دارد و این را به اطلاع هیئت مذاکره کننده این رژیم و کابینه هم رسانده است.

قبل از این نیز برخی مقامات صهیونیست اذعان کرده بودند که نتانیاهو چند مرتبه در لحظات پایانی مذاکرات آن را به بن‌بست کشانده و مانع رسیدن به توافق شده است.

نتانیاهو می‌داند که پایان جنگ در غزه به معنای پایان نخست وزیری و ماندن او در قدرت خواهد بود برای همین همه تلاش خود را بکار می‌گیرد تا از دستیابی به توافق مبادله اسرا و آتش‌بس در غزه ممانعت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار