کد خبر:۱۱۶۰۸۶۳

دیدار تولیت آستان قدس رضوی با دو خانواده خاص و خیرخواه مشهدی+فیلم

تولیت آستان قدس رضوی در منزل دو خانواده خیرخواه مشهدی که علی‎رغم برخورداری از دو فرزند، سه کودک با شرایط خاص را به سرپرستی پذیرفته بودند، حضور یافت و از ایثار، ازخودگذشتگی و مجاهدت گمنام آن‌ها قدردانی کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در جمع این دو خانواده مجاهد مشهدی، تلاش‌های آنان را الگو‌هایی از صبر، بردباری و اقدام خداپسندانه برای جامعه معرفی و ابراز کرد: پذیرش سرپرستی کودکان بی‌سرپرست، خدمتی تأثیرگذار برای فردای کشور و ساخت جامعه‌ای سالم است و در این میان عهده‌دار شدن سرپرستی این کودکان که برخی از آنان نیاز به پیگیری‌های درمانی دارند، از اجر و پاداش الهی مضاعفی برخوردار است.

تولیت آستان قدس رضوی، سرپرستی کودکان نیازمند درمان را از برترین اعمال خیر و کاری انسانی و الهی برشمرد و افزود: سرپرستی کودکانی که از نعمت، مهر و محبت پدر و مادر و کانون گرم خانواده برخوردار نیستند و در ضمن بیماری سختی دارند، آن قدر بزرگ و با عظمت است که زبان از توصیف و تقدیر آن قاصر است.

وی در ادامه تصریح کرد: سرپرستی این کودکان از الطاف و توفیقات الهی است که نصیب هر کسی نمی‌شود، پاداش صبر و شکیبایی و کار زیبا و بزرگ شما عزیزان نزد حضرت حق، محفوظ است.

حجت الاسلام و المسلمین مروی اقدام این دو خانواده را مصداق سخت‌ترین کار‌های خیر دانست و اظهار کرد: کار‌های خیرخواهانه بسیاری در دین مبین اسلام توصیه شده، اما شما عزیزان دشوارترین اعمال خیر را انتخاب کردید و بار مسئولیت سرپرستی و درمان کودکان بیمار را بر دوش گرفتید. برای این مرحمت و توفیق الهی و نیز نعمات سلامتی، صبر و تحمل شاکر باشید. برای شما سلامتی و دوام الطاف خداوند تا این فرزندان به سروسامان برسند از خدای متعال درخواست می‌کنم.

گفتنی است؛ این دوخانواده علی‌رغم برخورداری از فرزند و شرایط معیشتی متوسط و مستاجر بودن، سه کودک بی‌سرپرست نیازمند به مراقبت‌های ویژه را به‌فرزندی پذیرفته‌اند.

کد ویدیو
برچسب ها:
آستان قدس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار