به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، عبدالباقی حصاری، مدیر گروه تاریخ دانشگاه کابل تصریح کرد: تحولات گستردهای در آستان قدس رضوی نسبت به سالهای قبل از انقلاب صورت گرفته و این مجموعه به یکی از بزرگترین قطبهای علمی و فرهنگی جهان اسلام تبدیل شده است.
وی افزود: توسعه اماکن متبرکه و امکانات زیرساختی برای رفاه زائران با عشق و علاقه فراوان و برنامهریزی دقیق صورت گرفته است و نمونه آن را فقط در ایران میتوان مشاهده کرد؛ چراکه از ارادت به ساحت مقدس اهل بیت(ع) سرچشمه میگیرد.
مدیر گروه تاریخ دانشگاه کابل بیان داشت: آستان قدس رضوی منشاء خیر و برکت در جمهوری اسلامی ایران است و اقدامات گسترده این مجموعه در حوزههای فرهنگی، اشتغالزایی، بهداشت و درمان و تاسیس مراکز علمی و پژوهشی باید به عنوان الگوی توسعه در سایر جوامع مورد استفاده قرار گیرد.
عبدالباقی حصاری ادامه داد: این حجم تلاش و فعالیت در این آستان برایم شگفتانگیز و نشاندهنده این موضوع است که مدیران عالی و تمامی دستاندرکاران این مجموعه عظیم با محوریت علم و برنامهریزی کارشناسانه دست به این اقدامات زدهاند.
وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای گروه تاریخ بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی تصریح کرد: اقدامات پژوهشی این مجموعه درباره تاریخ افغانستان برایم بسیار جالب بود و موید این مطلب که اساتید بینالمللی در این مجموعه مشغول به تحقیق هستند.
حصاری خواستار ایجاد ارتباط مستمر بین دانشگاه کابل و مراکز علمی و پژوهشی آستان قدس رضوی مانند دانشگاه علوم اسلامی رضوی و بنیاد پژوهشهای اسلامی شد.
اساتید دانشگاه کابل در بازدیدی سه ساعته با مجموعه فعالیتهای آستان قدس رضوی در حوزههای گوناگون آشنا شدند.