آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۳۰۶

یورش وحشیانه صهیونیست‌ها به کرانه باختری و مسجدالاقصی

منابع فلسطینی از یورش نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، قدس اشغالی و مسجدالاقصی تحت حمایت پلیس رژیم اشغالگر خبر دادند.
یورش وحشیانه صهیونیست‌ها به کرانه باختری و مسجدالاقصی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی از صبح امروز یورش‌های وحشیانه‌ای به مناطق مختلف کرانه باختری و قدس اشغالی انجام دادند.

در قدس اشغالی، منابع فلسطینی اعلام کردند که بولدوزر‌های ارتش اشغالگر، دو ساختمان مسکونی را در روستای الولجه در جنوب غربی قدس تخریب کردند و به این ترتیب تعداد تاسیسات تخریب شده توسط صهیونیست‌ها در این روستا از ابتدای ماه جاری به ۱۰ مورد رسیده است.

اما در کرانه باختری، یک منبع محلی در الخلیل گزارش داد که نیرو‌های اشغالگر به منطقه حسکا در شمال غربی الخلیل یورش برده و یک خانه سه طبقه در حال ساخت را تخریب کردند.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های اشغالگر همچنین به مزارع کشاورزی در الخلیل هم یورش برده و درختان میوه را قطع کرده و تجهیزات کشاورزان را مورد حمله قرار دادند.

در بیت لحم هم نظامیان صهیونیست یک آپارتمان مسکونی را تخریب کردند.

منابع مربوطه گزارش دادند که نیرو‌های اشغالگر از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۳۱۸ تاسیسات را در کرانه باختری تخریب کرده‌اند.

از طرف دیگر منابع فلسطینی از یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی تحت حمایت پلیس رژیم اشغالگر خبر داده و اعلام کردند که صهیونیست‌ها با یورش به مسجد الاقصی، شروع به انجام رفتار‌های تحریک آمیز علیه فلسطینیان کردند.

بر اساس این گزارش‌ها، شهرک نشینان صهیونیست در چند گروه وارد مسجد الاقصی شده و نیرو‌های پلیس رژیم صهیونیستی شهر قدیمی قدس اشغالی را تبدیل به پادگان نظامی کرده و صد‌ها افسر پلیس این رژیم در نزدیکی دروازه‌های مسجد الاقصی مستقر شدند.

نیرو‌های اشغالگر، همچنین تدابیر نظامی را در دروازه‌های شهر قدیمی و مسجد الاقصی تشدید و محدودیت‌هایی برای ورود نمازگزاران فلسطینی اعمال کردند.

در سایه تشدید تحرکات توطئه‌آمیز صهیونیست‌ها علیه قدس و مقدسات آن و به ویژه مسجدالاقصی، جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای درباره توطئه‌های شوم صهیونیست‌ها علیه مسجد الاقصی هشدار داده و تاکید کرد که مردم فلسطین و مقاومت قهرمان آن‌ها هرگز اجازه هیچ تغییری در هویت عربی- اسلامی مسجد الاقصی را نخواهند داد.

حماس در ادامه از همه مولفه‌های امت عربی و اسلامی خواست تا برای حمایت از قبله اول مسلمانان که در معرض خطرناک‌ترین پروژه‌های هتک حرمت و یهودی‌سازی است، اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار