آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۵۶۲

«حال خوب» پویشی برای تقویت سرمایه‌های اجتماعی مناطق کم برخوردار

پویش «حال خوب» به همت بنیاد علوی با هدف تقویت سرمایه‌های اجتماعی و ایجاد حال خوب در نقاط کمتر برخوردار سراسر کشور اجرا می‌شود.
«حال خوب» پویشی برای تقویت سرمایه‌های اجتماعی مناطق کم برخوردار

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهمن علی بخشی با اشاره به اهداف این پویش گفت: امروزه یکی از ضروری‌ترین نیاز‌های ایران اسلامی، تقویت سرمایه‌های اجتماعی است، لذا گسترش حال خوب در جامعه، ترویج خدمات و فعالیت‌های مردمی توسط گروه‌های جهادی در نقاط دور افتاده، حضور تیم‌های تخصصی پزشکی در بین مردم مناطق محروم، نشاط جامعه و تقویت سرمایه‌های اجتماعی از جمله نگاه‌های ما به این پویش ملّی است.


رئیس روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی افزود: تلاش این پویش آن است که حال خوب را به مردم عزیز و شریف مناطق کم برخوردار و مناطق هدف بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با همراهی موسسات تابعه بنیاد علوی و کمک گروه‌های جهادی پزشکی هدیه کند.


علی بخشی عنوان داشت: پویش حال خوب در سراسر کشور در حوزه‌های سلامت، آموزش، اشتغال و عمرانی و همچنین با حضور ماهانه ۲۰ الی ۳۰ گروه تخصصی جهادی پزشکی در حال اجرا است و این گروه‌ها خدمات تخصصی را به صورت رایگان به مردم ارائه خواهند داد.


رئیس روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی ضمن تشریح این پویش، اظهار داشت: این پویش که به نام «پویش حال خوب» نامگذاری شده است، قصد دارد که خدمات، اخبار و رخداد‌هایی که حال مردم عزیزمان را خوب می‌کند ترویج نماید، از این رو خدمات ارائه شده توسط موسسات و گروه‌های مختلف مردمی از جمله گروه‌های جهادی پزشکی را از طریق رسانه ملی، رسانه‌های رسمی و سراسری و شبکه‌های اجتماعی به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.


وی با تاکید بر رویکرد‌های بنیاد علوی در دوره تحول بیان داشت: ارتقاء عدالت در حوزه‌های آموزشی، سلامت و اقتصاد مبنای فعالیت‌های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در مناطق محروم است و بر این اساس خدمات بنیاد علوی در راستای ارتقاء سلامت مناطق هدف با جدیت در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار