کد خبر:۱۱۶۱۸۵۰

تونس و الجزایر خواستار تسریع فرایند محاکمه رژیم صهیونیستی شدند

پارلمان‌های تونس و الجزایر خواستار حفاظت از مردم فلسطین شده و بر لزوم تسریع در فرایندهای محاکمه جنایی " رژیم اسرائیل" و رعایت قوانین حقوق بشر تأکید کردند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین؛  تونس و الجزایر خواستار تسریع در مسئولیت‌پذیری "رژیم صهیونیستی" به دلیل ادامه جنگ علیه نوار غزه، و لزوم رعایت حقوق بین‌المللی انسانی توسط این رژیم و فراهم کردن حفاظت بین‌المللی برای مردم فلسطین و ارائه کمک‌های انسانی و پزشکی به آن‌ها شدند.

این درخواست‌ها در جلسه‌ای که روز گذشته، جمعه، در مقر پارلمان تونس برگزار شد و ابراهیم بوغالی، رئیس شورای ملی مردم الجزایر و همتای تونسی وی، ابراهیم بودرباله، حضور داشتند، مطرح شد.

دو طرف "به شدت ادامه تجاوزات وحشیانه و جنایات وحشتناک که توسط رژیم اسرائیل علیه مردم بی‌گناه فلسطین انجام می‌شود، که روزانه منجر به ده‌ها شهید و مجروح در غزه و کرانه باختری" را محکوم کردند.

همچنین، دو طرف "طرح‌های اشغال برای ضمیمه کردن کرانه باختری و قدس و نقض حقوق اسرا و ربوده‌شدگان، و افزایش تجاوزات مکرر توسط شهرک‌نشینان و گسترش شهرک‌سازی و تجاوز به حرمت مسجد الاقصی" را محکوم کردند.

در این زمینه، دو طرف "مشروعیت مبارزات مردم فلسطین در مقاومت علیه اشغال، آزادسازی سرزمین و بازپس‌گیری تمامی حقوق غصب شده، به ویژه حق آنان در ایجاد دولت مستقل خود با پایتختی قدس شریف" را تأیید کردند.

آن‌ها همچنین خواستار "ادامه حرکت پارلمان‌های ملی و شورا‌های پارلمانی منطقه‌ای و بین‌المللی برای حمایت از قضیه فلسطین، و تلاش برای متوقف کردن تجاوز و تسریع عملیات امداد و رساندن کمک‌ها به غیرنظامیان محاصره شده فلسطینی" شدند.

نیرو‌های اشغالگر از هفتم اکتبر سال گذشته تجاوزات خود را به صورت زمینی، دریایی و هوایی علیه نوار غزه ادامه می‌دهند که منجر به شهادت ۳۹۲۵۸ فلسطینی، که اکثر آنان کودکان و زنان هستند، و زخمی شدن ۹۰۵۸۹ نفر دیگر شده است. هزاران قربانی همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها هستند، در حالی که اشغالگران مانع از دسترسی تیم‌های امدادی و دفاع مدنی به آنان می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار