آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۹۸۰

طرح برخورد با عطاری‌های متخلف در پایتخت/ کشف بیش از ۵۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب از اجرای طرح برخورد با عطاری‌های متخلف و بازرسی از ۲۸ واحد صنفی عطاری غیر مجاز و متخلف در پایتخت خبر داد و افزود: در بازرسی از این واحد‌های صنفی مقدار بیش از ۵۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی و قرص و دارو‌های غیر مجاز کشف شد.
طرح برخورد با عطاری‌های متخلف در پایتخت/ کشف بیش از ۵۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین باباپور در تشریح جزییات این خبر اعلام داشت: در پی ارجاع چندین فقره گزارش و شکایات مردمی مبنی بر فعالیت مشکوک برخی از مغازه‌های عطاری در تهران، طرح برخورد با عطاری‌های متخلف به صورت ویژه در پایتخت اجرا شد..

این مقام انتظامی افزود: در خلال اجرای این طرح و بازرسی از ۲۸ عطاری متخلف و غیر مجاز تعداد ۲۸ نفر مواد فروش دستگیر و ۳ کیلو و ۳۲۷ گرم مواد مخدر، ۱۴ کیلو و ۹۱۵ گرم شربت تریاک، ۲۳ کیلو و ۶۴۴ گرم شربت متادون، ۱۱ کیلو و ۵۳۰ گرم گرز خشخاش، ۲۵۰ گرم شربت ترامادول و ۴۶۰۶۰ عدد انواع قرص‌های حاوی مخدر و لاغری حاوی روانگردان گشف و ضبط شد.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ خاطرنشان کرد:متهمان پس از دستگیری به همراه اقلام مکشوفه به مقر پلیس منتقل و پس انجام تحقیقات تکمیلی به مرجع قضایی معرفی شدند.

این مقام ارشد انتظامی در پلیس پایتخت تصریح کرد: متاسفانه با توجه به اینکه مصرف برخی دارو‌های لاغری و .. و تبلغ گسترده آن در فضای مجازی و همچنین آرایشگاه‌های زنانه به ازدیاد مصرف و اقبال آن دامن زده؛ به جوانان یادرآوری می‌کنیم که قرص‌های مذکور که تحت عنوان گلوریا، آلفا اسلیم، بک اسلیم، اسلیم فیت و بریکتون و... که توسط عوامل سودجو در جامعه در حال فروش و توزیع است به دلیل آغشته بودن به متامتفتامین یا همان شیشه به شدت اعتیاد آور است و اثرات جبران ناپذیری را در روح و روان و جسم فرد مصرف کننده میگذارد فلذا به خانواده‌ها هشدار جدی میدهیم و از آن‌ها درخواست می‌کنیم حتما درباره آثار و تبعات مخرب مصرف اینگونه قرص‌ها با فرزندان خود صحبت کنند.


رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب در پایان با بیان اینکه عزم پلیس در مبارزه با سواداگران مرگ جدی است و هیچ نقطه‌ای از شهر تهران برای جولان قاچاقچیان و مجرمین موادمخدر امن نیست، از شهروندان خواست تا اطلاعات خود در زمینه فعالیت مجرمانه قاچاقچیان و یا افراد سودجو که سلامت جامعه را با فروش دارو‌های غیرمجاز نشانه گرفتند را از طریق تماس با شماره تلفن مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و یا ۰۲۱۶۳۹۸۴۶۱۸ تماس بگیرند و اطلاعات خود را با همکاران ما در میان بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار