آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۳۲۷۰
در گفتگو با دانشجو

زنگنه : امیدواریم رییس جمهور با رای جوانان کهنسالان را بر صندلی وزارتخانه ها نچیند + فیلم

عضو کمیسون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت : امیدواریم آقای پزشکیان با رای جوانان مجموعه کهنسال را بر صندلی‌های وزارتخانه‌ها نچیند وخلاف انتظار است که رای را با شعار‌های جوانانه پسندبگیریم بعد کهنسالان را بردولت حاکم کنیم .

محسن زنگنه عضو کمیسون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: در آستانه معرفی کابینه دولت چهاردهم به رهبری آقای پزشکیان، انتظار دارد تیمی منسجم، کارآمد، بانشاط و پاکدست شکل بگیرد. شرایط اقتصادی و خاص کشور ما نیازمند یک هیئت دولت است که نه تنها از ویژگی‌های فردی شایسته برخوردار باشد، بلکه از انسجام فکری و تئوریک نیز بهره‌مند باشد.

وی افزود: یکی از مشکلات دولت سیزدهم تنوع دیدگاه‌های اقتصادی و عدم هماهنگی میان اعضای کابینه بود که منجر به بحران تصمیم‌گیری شد. مجلس انتظار دارد در دولت جدید این مشکلات تکرار نشود و تیم اقتصادی دولت یکپارچه و هماهنگ باشد تا تصمیم‌گیری‌ها به صورت موثر انجام شود.

زنگنه اظهار داشت: آقای پزشکیان که با رای جوان‌ها به این مسئولیت دست یافته، امیدوار است با اعتماد به جوانان، مجموعه‌ای کارآمد و نه کهنسال را بر صندلی‌های وزارتخانه‌ها بنشاند.

وی افزود: جوان‌گرایی و اعتماد به نیرو‌های تازه‌نفس می‌تواند به پویایی و نشاط در دولت کمک کند. اگرچه وزیران باید از پختگی و تجربه لازم برخوردار باشند، اما سن بالای ۷۰ و ۷۵ سال برای وزرا می‌تواند مانعی برای کارآمدی باشد.

زنگنه تصریح کرد : امیدواریم آقای پزشکیان با رای جوانان مجموعه کهنسال را بر صندلی‌های وزارتخانه‌ها نچیند وخلاف انتظار است که رای را با شعار‌های جوانانه پسندبگیریم بعد کهنسالان را بردولت حاکم کنیم

عضو کمیسون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در نهایت، مجلس شورای اسلامی امیدوار است دولت چهاردهم با معرفی تیمی جوان، هماهنگ و کارآمد بتواند انتظارات مردم و نمایندگان را برآورده کند و به بهبود شرایط اقتصادی کشور کمک نماید.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار