کد خبر:۱۱۶۳۵۹۲
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد:

اتمام پروژه‌های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند ۳۰ هزار میلیارد اعتبار است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای اتمام پروژه‌های عمرانی نیازمند ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای فنی استان با اشاره به روند طولانی احداث پروژه‌های عمرانی در استان گفت: توپوگرافی استان، اختلافات و معارضات از دلایل طولانی شدن پروژه‌ها است و ربطی به این دولت یا آن دولت ندارد.

شاهینی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی اقدامات خوبی پس از انقلاب در استان صورت گرفته است، افزود: تا قبل از شهادت رئیس جمهور از محل سفر دور دوم ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به استان اختصاص یافت و تخصیص‌های خوبی در راه بود، اما با شهادت ایشان بانک‌ها عقب نشینی کردند که امیدواریم در دولت جدید اعتبارات سفر دور دوم اختصاص داده شود و اعتبارات سفر با تغییر دولت‌ها از بین نمی‌رود و آقای پزشکیان رئیس جمهور قول دادند در این زمینه همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به وجود بیش از یک هزار پروژه نیمه تمام در سطح استان گفت: نیازمند ۳۰ همت میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه‌ها هستیم.

شاهینی با اشاره به اینکه ۶۴۳ روستا در سطح استان وجود دارد که همه صعب‌العبور هستند، گفت: در ۲۱ بخش پروژه در دست احداث داریم که برای اتمام پروژه‌های این بخش به ۱۴۵ همت نیاز است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم بودجه استان رشد چشم‌گیری داشت، گفت: اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۱، یک هزار ۵۱۰ تومان بود که در سال گذشته به دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

گفتنی است در نشست شورای فنی ۱۵ طرح مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به روند طولانی شدن ساخت برخی پروژه‌ها و پیشرفت کند آن‌ها با خلع ید اغلب پیمانکاران موافقت شد.

همچنین به برخی پیمانکاران فرصت داده شد که در بازده زمانی مشخصی پروژه‌ها را به اتمام یا مجددا آن را فعال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار