آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۴۲۸۰

خاشعی: اردوی تدریس جهادی وتر؛ حرکت نوین دانشجو معلمان برای پر کردن خلاء آموزشی مناطق محروم است

اردوی جهادی از ابتدا با فعالیت‌های عمرانی شناخته می‌شد و بعدها ابعاد فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی نیز به آن اضافه شد. این بار اما، اردوی تدریس جهادی به عنوان یک حرکت نوین برای پر کردن خلاء آموزشی در مناطق محروم و همچنین تقویت بنیان معلمی دانشجو معلمان مطرح می‌شود.

مهدی خاشعی، مسئول روابط عمومی و رسانه قرارگاه جهادی وتر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: اردوی جهادی ابتدا با فعالیت‌های عمرانی شناخته می‌شد و سپس ابعاد فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی نیز به آن اضافه شد. این بار، برای کسانی که با اردو‌های جهادی آشنایی دارند، جالب خواهد بود که بدانند اردوی تدریس جهادی با هدف پر کردن خلاء آموزشی در مناطق محروم و همچنین رشد و تقویت بنیان معلمی دانشجو معلمان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۵، دانشجویانی در تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به این نتیجه رسیدند که اردوی جهادی را منحصر به مسائل عمرانی نکنند و بنا بر رسالت دانشجویی خود به سوی جهاد فکری حرکت کنند. این حرکت، با توجه به مأموریت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، حائز اهمیت می‌باشد.
از آغاز این حرکت تا به امروز، ۹ دوره از اردو‌های تدریس جهادی وتر در استان‌های مختلف کشور برگزار شده است. نهمین دوره اردوی تدریس جهادی وتر نیز تابستان سال گذشته در مناطق محروم ۶ استان تهران، اصفهان، گلستان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و قزوین برگزار گردید.

مهدی خاشعی گفت: رشد فکری و تشکیلاتی دانشجو معلمان و ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش از جمله اهداف اردوی تدریس جهادی وتر است. در این اردو‌ها تلاش می‌شود تا تمامی مطالب با شیوه‌های نوین تدریس شوند تا آموزش برای دانش‌آموزان جذاب‌تر شود و یادگیری را تسریع بخشد. علاوه بر آن، بر امر تربیت نیز تاکیدات لازم صورت می‌گیرد. به همین سبب، در کنار کلاس‌های درسی، حلقه‌های مختلفی برای آموزش مفاهیم دینی و اخلاقی به دانش‌آموزان تشکیل می‌شود تا بتوان به میزان ممکن بر فضای فرهنگی و اجتماعی منطقه اثرگذار بود.
با توجه به اینکه در این اردو‌ها از دانشجویان بومی همان استان استفاده می‌شود، هزینه‌ها به حداقل رسیده و باعث ایجاد ارتباط گسترده دانشجو معلمان با ادارات منطقه خود می‌شود. با شرکت در اردوی تدریس جهادی، دانشجو معلمان نه‌تن‌ها دوره کارورزی خود را طی می‌کنند، بلکه به مناطق محروم نیز خدمت می‌کنند.

فعالیت‌های جهادگران در اردوی تدریس جهادی وتر منحصر به تدریس نبوده و جهادگران در بازه‌ی حضور در منطقه به فعالیت‌های فرهنگی (برپایی هیئت، ایستگاه‌های صلواتی، جشن و...) و عمرانی (بازسازی مدارس، رنگ‌آمیزی کلاس‌ها و ...) می‌پردازند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: لازم به ذکر است که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تابستان امسال نیز دهمین دوره اردوی تدریس جهادی وتر در ۱۰ منطقه آموزشی کشور از جمله تهران، اصفهان، هرمزگان، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان رضوی، مرکزی، شهرستان‌های استان تهران و مازندران برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار