آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۶۲۳۷

فرار پزشکان و تورم افسارگسیخته، رژیم صهیونیستی را در لبه پرتگاه اقتصادی قرار داده است

در حالی که جنگ همچنان بر رژیم صهیونیستی سایه افکنده، رسانه‌های این رژیم به بررسی تأثیرات اجتماعی و اقتصادی این جنگ بر جامعه پرداخته‌اند. این تأثیرات شامل مهاجرت پزشکان، افزایش تورم و بالا رفتن شدید قیمت کالا‌ها است.

فرار پزشکان و تورم افسارگسیخته، رژیم صهیونیستی را در لبه پرتگاه اقتصادی قرار داده است

 

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ در حالی که جنگ همچنان بر رژیم صهیونیستی سایه افکنده، رسانه‌های این رژیم به بررسی تأثیرات اجتماعی و اقتصادی این جنگ بر جامعه پرداخته‌اند. این تأثیرات شامل مهاجرت پزشکان، افزایش تورم و بالا رفتن شدید قیمت کالا‌ها است.

به گزارش کانال 14 رژیم اشغالگر، شاخص قیمت مصرف‌کننده در این رژیم نشان‌دهنده تورم مالی با نرخ بالایی است که به 3.2 درصد رسیده و علت اصلی آن جنگ جاری عنوان شده است. بن ینیف، خبرنگار این شبکه، در برنامه‌ای که به بررسی وضعیت اقتصادی و افزایش قیمت‌ها اختصاص داشت، اعلام کرد که افزایش قیمت‌ها تمامی بخش‌های اقتصاد رژیم صهیونیستی را تحت تأثیر قرار داده است؛ از میوه و سبزیجات گرفته تا فرهنگ و تفریحات و حتی قیمت مسکن.

ین‌یف تأکید کرد که خانواده‌های جوان از طبقه متوسط که در ماه‌های اخیر تحت فشار زیادی بوده‌اند، اکنون با "جهش ترسناک" قیمت مسکن مواجه شده‌اند.

 وی افزود: "ای کاش دولت در کنار تلاش‌های جنگی خود، در زمینه‌های دیگری نیز فعالیت می‌کرد و به جای تمرکز بر مسائل غیر مرتبط با جنگ، به کمک طبقه متوسط رژیم صهیونیستی می‌پرداخت."

پزشکان اسرائیلی: "جای ما اینجا نیست"

در همین راستا، کانال 13 رژیم صهیونیستی از افزایش بی‌سابقه مهاجرت پزشکان از این سرزمین خبر داد و اعلام کرد که این میزان به ده برابر سطح معمول رسیده است. گیل فایر، معاون مدیر کل امور پزشکان در بیمارستان ایخلوف و مسئول مدیریت منابع انسانی این بیمارستان، تأیید کرد که این "مهاجرت آرام" که در ابتدا فقط یک فکر میان پزشکان در زمان تنش‌های سیاسی در تل‌آویو بود، اکنون به واقعیت تبدیل شده است و پس از حوادث 7 اکتبر به شدت افزایش یافته است.

وی این موضوع را به موقعیت "نخبگان" در جامعه رژیم صهیونیستی مرتبط دانست که دیگر جای خود را در این سرزمین نمی‌بینند و تمایلی به ماندن ندارند.

میراب سفر، روزنامه‌نگار روزنامه "يسرائيل هيوم"، با اظهار تأسف از این وضعیت، گفت که در حالی که دولت تلاش می‌کند تا از شکل‌گیری نهادهای مخالف جلوگیری کند و آینده آموزشی کودکان را تهدید می‌کند، پزشکان در حال ترک این سرزمین هستند. وی همچنین به اقدامات وزیر دارایی، سموتریچ، اشاره کرد که سیاست‌های اقتصادی او منجر به کاهش رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی شده است.

متان حودوروف، تحلیلگر مسائل اقتصادی، نیز اظهار داشت که آمارهای موجود برای نشان دادن ابعاد مشکل کافی است. وی توضیح داد که "اقتصاد در نهایت بر اساس 10 میلیون نفر نیست، بلکه بر پایه 300 تا 400 هزار نفر از افراد متخصص و نخبه‌ای همچون پزشکان، دانشمندان و کارکنان فناوری اطلاعات قرار دارد. اگر 10 تا 15 درصد از این افراد بروند، اقتصاد مدرن در این سرزمین وجود نخواهد داشت."

او در پاسخ به پیشنهاداتی مبنی بر جایگزینی این افراد با افرادی با پس‌زمینه ایدئولوژیک گفت: "اگر چنین است، باید به دوران حجر بازگردیم و اقتصاد را از ابتدا اداره کنیم." وی افزود: "مشکل این است که هسته‌ای وجود ندارد، قلبی وجود ندارد."

 

فرار پزشکان و تورم افسارگسیخته، رژیم صهیونیستی را در لبه پرتگاه اقتصادی قرار داده است

 

پیش‌بینی سقوط آزاد بورس تل‌آویو در صورت تشدید جنگ

روزنامه "يسرائيل هيوم" به بررسی این موضوع پرداخته که چگونه تشدید جنگ می‌تواند بر وضعیت اقتصادی رژیم صهیونیستی تأثیر منفی بگذارد. این تأثیرات شامل کاهش رتبه اعتباری رژیم، کاهش ارزش واحد پولی "شیکل"، افت شاخص‌های بورس و کاهش ارزش اوراق قرضه است. به‌ویژه در صورتی که جبهه جنگ دیگری نیز باز شود، این بحران اقتصادی ممکن است تشدید شود.

کارشناس ارشد اقتصادی شرکت مشاوره‌ای اسرائیلی "BDO" نیز درباره زیان‌های احتمالی برای بورس هشدار داده و تأکید کرده است که "بورس بازتابی از وضعیت اقتصاد است و کاهش در ارزش سهام نشان‌دهنده افزایش ریسک‌های اجرای پروژه‌ها در رژیم صهیونیستی است."

هرتزوگ تأیید کرده است که در ماه اول جنگ در اکتبر 2023، بورس رژیم صهیونیستی بیش از 10 درصد کاهش یافته و افزوده است که تشدید وضعیت امنیتی و آغاز یک جنگ فراگیر در جبهه‌ای دیگر می‌تواند باعث افزایش شدت افت بورس شود، که این امر به طور مستقیم به ضرر تمامی صهیونیست‌ها منجر خواهد شد، زیرا باعث کاهش ارزش سرمایه‌های صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و صندوق‌های تحصیلی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار