کد خبر:۱۱۶۶۴۷۴

نرخ بیکاری در چین به ۱۷.۱ درصد افزایش یافت

دومین اقتصاد بزرگ جهان با چالش‌های فزاینده‌ای مواجه است که از جمله آنها می‌توان به افزایش بیکاری جوانان، بحران در بخش املاک و مستغلات که با بدهی‌های سنگین مواجه است، و مشکلات تجاری با غرب اشاره کرد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری داشنجو به نقل از الجزیره: میزان بیکاری در میان جوانان چین در ماه ژوئیه به ۱۷.۱ درصد افزایش یافت، بر اساس داده‌های رسمی منتشر شده، این بالاترین میزان بیکاری در سال جاری است. دومین اقتصاد بزرگ جهان با چالش‌های فزاینده‌ای مواجه است که از جمله آنها می‌توان به افزایش بیکاری جوانان، بحران در بخش املاک و مستغلات که با بدهی‌های سنگین مواجه است، و مشکلات تجاری با غرب اشاره کرد.

لی چانگ، نخست‌وزیر چین و مسئول سیاست‌های اقتصادی، روز جمعه خواستار "گوش دادن" به مشکلات شرکت‌های درگیر بحران و "رسیدگی واقعی به مشکلات آنها" شد، طبق گزارش خبرگزاری شین‌هوا.

آمار‌های منتشر شده توسط دفتر ملی آمار چین نشان از افزایش چشمگیر نرخ بیکاری در میان جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله دارد، که این میزان در ژوئن ۱۳.۲ درصد بوده است.

این نرخ بیکاری در ژوئن ۲۰۲۳ به اوج خود یعنی ۲۱.۳ درصد رسید، پیش از آنکه مقامات چینی انتشار این آمار را متوقف کرده و روش‌شناسی خود را تغییر دهند که در این تغییر، دانشجویان از محاسبات خارج شدند.

در ماه ژوئن سال جاری، حدود ۱۲ میلیون دانشجوی چینی از دانشگاه‌های خود فارغ‌التحصیل شدند، که باعث افزایش رقابت در بازاری شد که به‌طور ذاتی دشوار است، و این مسئله می‌تواند افزایش شدید بیکاری را توجیه کند.

شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، در ماه مه اعلام کرد که مبارزه با بیکاری جوانان باید به عنوان "اولویت اصلی" در نظر گرفته شود.


نشانه‌های کاهش رشد


نرخ بیکاری در میان جوانان ۲۵ تا ۲۹ ساله در ژوئیه به ۶.۵ درصد رسید، در حالی که این میزان در ماه قبل ۶.۴ درصد بود.

در کل، نرخ بیکاری نیروی کار در چین ۵.۲ درصد گزارش شده است.

این آمار بیکاری پس از انتشار داده‌های اقتصادی ناامیدکننده دیگری از چین، از جمله کاهش رشد تولید صنعتی، منتشر شد. در حالی که اقدامات اخیر دولت برای تقویت رشد اقتصادی انجام شده بود، برخی از نکات برجسته عبارتند از:

کاهش رشد تولید صنعتی در ژوئیه به ۵.۱ درصد، در مقایسه با ۵.۳ درصد در ژوئن، که کمتر از پیش‌بینی‌های تحلیلگران بود.
کاهش مجدد قیمت املاک در شهر‌های بزرگ چین در ماه گذشته که نشان‌دهنده کاهش تقاضا است.
کاهش تقاضا برای وام‌های بانکی برای اولین بار در حدود ۲۰ سال اخیر، طبق آمار‌های رسمی منتشر شده در اوایل این هفته.

چالش‌های بین‌المللی نیز در حال افزایش است، با اقداماتی که اتحادیه اروپا و ایالات متحده برای محافظت از بازار‌های خود در برابر محصولات ارزان قیمت چینی و آنچه که آنها به عنوان رقابت ناعادلانه تلقی می‌کنند، انجام داده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار