آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۷۲۶۱

۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان وبلوچستان آماده کشت پاییزه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برای دستیابی به جهش تولید، ارتباط مستمر کشاورزان با مراکز تحقیقاتی و ترویجی به منظورآموزش و افزایش آگاهی بهره برداران و بکارگیری فناوری و نوآوری در فرآیندهای تولید و تدارک به‌موقع نهاده‌ها شامل کود، بذر و سموم و ماشین آلات کشاورزی بسیار ضروری است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علیرضا دهمرده رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۱۱۰ هزارهکتار از اراضی کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با همت بهره برداران به زیر کشت انواع  محصولات پاییزه می رود.

وی افزود: با توجه به تدوام روزهای داغ تابستانی و افزایش میزان رطوبت، ریزش خرما در نخلستان ها رو به افزایش گذاشته و به کشاورزان خسارت وارد کرده است و نیاز است کارشناسان ستاد بیمه هر چه سریعتر نسبت به برآورد میزان خسارات و پرداخت غرامت اقدام کنند.

وی با اشاره به وسعت نخلستان های سیستان‌وبلوچستان و گسترش آفت قرنطینه ای سوسک سرخرطومی حنایی خرما اظهار کرد: کشاورزان برای کنترل این آفت و نابودی آن با بهره‌گیری از دانش بومی و رصد و پایش مستمر این آفت خطرناک ‌از امکانات آمادگاه مبارزه با آفات جنوب شرق کشور که در ایرانشهر راه اندازی شده بهره گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار