ادامه تهديدات اسرائيل به مثابه تعدي به لبنان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۷۷
سليمان:

ادامه تهديدات اسرائيل به مثابه تعدي به لبنان است

ميشل سليمان، رئيس‌جمهور لبنان در نشست جمعه شب هيئت دولت لبنان، ادامه تهديدهاي اسرائيل را به مثابه تجاوز به خاک لبنان عنوان کرد.

به گزارش گروه بين الملل «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پرس.تي.وي ـ بيروت، در اين نشست فواد سنيوره، نخست‌وزير لبنان نيز گفت: درصدد ارسال نامه‌اي به بان کي مون، دبيرکل سازمان ملل درباره تجاوزهاي اسرائيل به حريم مرزي لبنان است.

طارق متري، وزير اطلاع‌رساني گفت: هيئت دولت در نشست ديشب خود مسئله تجمع نيروهاي سوريه در مرز لبنان را از ديدگاه عربي و بين‌المللي مورد بررسي قرار داد.

رئيس‌جمهور لبنان نيز در آغاز نشست هيئت دولت، تجمع نيروهاي سوريه نزديک مرز لبنان را نقض حاکميت لبنان ندانسته و از قول بشار اسد گفت: تجمع اين نيروها با هدف جلوگيري از قاچاق بوده و همسو با اجراي قطعنامه 1701 شوراي امنيت است.

رئيس‌جمهور لبنان از الياس المر، وزير دفاع و زياد بارود وزير کشور خواست تا مسائل مربوط به مرز و هماهنگي امنيتي را با همتايان سوري خود به ويژه در مورد فعال کردن کميته ترسيم مرز بين دو کشور دنبال کنند.

در اين نشست زياد بارود، وزير کشور درباره تدابير اتخاذ شده از سوي طرف لبناني براي کنترل مرز لبنان با سوريه و هماهنگي بين تشکيلات امنيتي در دراز مدت و کوتاه مدت و مسئله تروريسم سخن گفت.

بارود همچنين نسبت به پايبندي لبنان به گزارش کميته حقيقت‌ياب مرزي سازمان ملل و اجراي قطعنامه 1701 شوراي امنيت و تقويت همکاري لبنان و سوريه تاکيد کرد.
 
روزنامه السفير در اين زمينه نوشت: کابينه لبنان در جلسه اخير خود تصميم بسيار مهمي اتخاذ کرده و «هماهنگي امنيتي ـ نظامي ميان لبنان و سوريه» را بار ديگر تصويب کرد، بدين ترتيب ظرف يک هفته آينده هيئتي نظامي از طرف لبنان به دمشق خواهند رفت.

ميشل سليمان نيز از وزراي دفاع و کشور خواست تا با همتاهاي سوري خود هماهنگي به عمل آورند./انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار