آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۸۱۶۸

حمدان: اولویت اول ما توقف جنگ است / دشمن به دنبال آتش‌بس نیست

اسامه حمدان یکی از رهبران ارشد جنبش حماس در اظهاراتی با بیان اینکه توقف جنگ علیه غزه اولویت اول ما است، تاکید کرد: پس از حمله به رفح به میانجی‌ها اعلام کردیم که دشمن صهیونیستی به دنبال آتش‌بس نیست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اسامه حمدان یکی از رهبران ارشد جنبش حماس در گفت وگو با شبکه الاقصی با تاکید براینکه رژیم اشغالگر تا این لحظه نیز همچنان در حال تعلل است، گفت: دشمن شروط جدیدی را برای پذیرش توافق تعیین کرده و از آنچه قبلا با آن موافقت کرده بود، عقب نشسته است.

وی با بیان اینکه هیات حماس امروز رای و نظر ما را به اطلاع میانجی‌ها رساند، افزود: دولت آمریکا با صحبت در مورد توافق قریب‌الوقوع برای اهداف انتخاباتی، امید کاذب می‌دهد.

این عضو حماس در ادامه با اشاره به اینکه دشمن از اشغال مجدد محور فیلادلفیا و اداره گذرگاه رفح توسط طرف‌های غیر فلسطینی سخن می‌گوید، گفت: هیچ حرف و حدیثی را در مورد عقب‌نشینی از آنچه در دوم جولای (دوازدهم تیر) با آن موافقت کردیم یا شروط جدید، نمی‌پذیریم.

حمدان با بیان اینکه اگر این ملت نبود این مقاومت هم ایجاد نمی‌شد، زیرا این ملت است که این مقاومت را ساخته و از آن حمایت می‌کند و جانفشانی‌های غیر قابل وصف از خود نشان داده است، تاکید کرد: جانفشانی‌ها ما را موظف می‌کند که بهترین نتایج را ارائه دهیم و در مسیر امتیازدهی پیش نرویم.

وی همچنین با تاکید براینکه جانفشانی‌های حماس بخشی از جانفشانی‌های ملت فلسطین است و با شهادت هر فلسطینی، این جنبش بیشتر رشد می‌کند، تصریح کرد: ما با ترور رهبرانمان بیشتر قدرت می‌گیریم.

این عضو حماس در ادامه با بیان اینکه مقاومت علیرغم ظلم و جنایات گسترده دشمن و دردهایی که بر مردم ما وارد شده است، به مقابله شجاعانه با آن ادامه می‌دهد، گفت: حماس همچنان بر ادامه این راه و کسب دستاوردهای بیشتر مصمم است.

حمدان افزود: ما جلسات متعددی را با دیگر گروه‌های فلسطینی برگزار کردیم تا به یک چشم‌انداز ملی برسیم و بر سر تشکیل دولت فلسطین توافق کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار