به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ ضرغام آذین گفت: در پی وقوع دو فقره کلاهبرداری از جمله فریب در ازدواج با جعل هویت و نیز اخاذی با ترفند ثبت نام خرید خودرو، این پرونده در دستور کاری کارآگاهان مرکز عملیات ویژه قرار گرفت.
وی افزود: طبق تحقیقات فرد کلاهبردار به زن مالباخته خود را دارای مدرک دکترای باستان شناسی و زمین شناسی و مقیم بلژیک- شهر بروکسل معرفی کرده بود که پس از آشنایی به دلیل نبود شناسنامه با صیغه نامه ۹۹ ساله ازدواج میکنند.
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه فرد شیاد جهت مخفی ماندن هویت اصلی خود در معاملات و همچنین کلاهبرداریها از کارت بانکی و سیم کارت همسرش استفاده میکرد، گفت: در ادامه یکی دیگر از شاکیان پرونده نیز عنوان کرد متهم با بیان اینکه در یکی از ارگانهای نظامی آشنا دارد و میتواند بدون قرعه کشی ماشین ثبت نام کند مبلغ ۲۱۲ میلیون تومان را به کارت همسرش واریز کردم.
وی با اشاره به اینکه کارآگاهان با توجه به بررسی مدارک فرد کلاهبردار دریافتند مدارک شناسایی متعلق به فردی دیگری میباشد، تصریح کرد: پلیس پس از بررسی و استعلام از سامانههای تحت اختیار و سپس با اقدامات اطلاعاتی محل دقیق متهم را در شهر اصفهان که در حین کلاهبرداری از شخص دیگری بود شناسایی کردند.
وی تصریح کرد: افسران پلیس آگاهی با شناسایی محل اختفای متهم طی یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر که در بازرسی انجام شده مدارک شناسایی افراد مختلف از جمله کارت ملی، کارت بانکی، کارت پایان خدمت و وسایل الکترونیکی، اسکیمر و فلش کشف شد.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پس از مشخص شدن هویت اصلی متهم طبق بررسی از سامانههای پلیسی و قضائی مشخص شد وی دارای سوابق متعدد کلاهبرداری در سطح کشور بوده و به بیش از ۴۰ سال حبس محکوم و در حال گذراندن آن میباشد.
وی اظهار داشت: متهم جمعاً به یازده فقره کلاهبرداری از جمله سه مورد ازدواج با استفاده از جعل هویت شناسایی، کلاهبرداری با استفاده از کارتهای بانکی و گوشی دیگران، اخاذی از شهروندان با ترفند پیشنهاد خرید خودروهای سهمیهای ارگانهای دولتی، اقدام به بازدید از بانک با استفاده از جعل نامه سازمان بازرسی کل کشور، چندین مورد جعل مدارک شناسایی و همچنین اقدام به کپی از کارتهای بانکی به وسیله دستگاه اسکیمر اعتراف کرد که ضمن قرار بازداشت روانه زندان شد.