آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۰۲۸۷

حماس: هدف نتانیاهو از عدم عقب‌نشینی از محور فیلادلفیا واضح است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در بیانیه‌ای هدف نتانیاهو از عدم عقب نشینی از محور فیلادلفیا در نوار غزه را جلوگیری از توافق در زمینه پایان جنگ دانست.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از وبگاه فلسطین الیوم، جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که ما نیازی به طرح‌های جدید نداریم و آنچه اکنون لازم است فشار بر نتانیاهو و دولت او و ملزم نمودن آنها به آن چیزی است که قبلاً مورد توافق قرار گرفته است.

این جنبش عنوان کرد که ما نسبت به افتادن در دام نتانیاهو و بازی‌های او که از مذاکرات برای طولانی کردن جنگ علیه ملت فلسطین استفاده می‌کند، هشدار می‌دهیم.

حماس بیان کرد که هدف از تصمیم نتانیاهو به عدم عقب‌نشینی از محور صلاح الدین (فیلادلفیا) به شکست کشاندن مذاکرات و جلوگیری از دستیابی به توافق است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار