کد خبر:۱۱۷۱۱۹۹

اذعان گانتس به شکست از حماس

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی ضمن اعتراف به شکست از مقاومت فلسطین، از آمریکا و متحدانش خواست تا به این رژیم برای پیروزی بر حماس کمک کنند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، حسین نجار _ «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» خواستار حمایت بیشتر آمریکا و متحدانش از رژیم صهیونیستی شد و گفت: آمریکا و کشور‌های میانه روی عرب باید یک ائتلاف منطقه‌ای علیه حماس تشکیل دهند.

در شرایطی که نهاد‌های بین المللی درباره وخامت اوضاع انسانی و قحطی گسترده و انتشار بیماری‌های واگیر در غزه هشدار داده اند و رژیم اشغالگر این منطقه را با خاک یکسان کرده است، عضو سابق شورای جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی وقیحانه خواستار حمایت جامعه جهانی از جنایات این رژیم در غزه شد و افزود: ما از جامعه جهانی انتظار داریم که از افزایش فشار مدنی و نظامی اسرائیل علیه غزه حمایت کنند.

گانتس با اشاره به گفتگو‌های اخیرش با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، اضافه کرد: به بلینکن اطمینان دادم که کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و افکار عمومی اسرائیل از توافق آتش بس حمایت می‌کنند.

مقامات رژیم اشغالگر در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی، به اشتباه محاسباتی خود در ارزیابی توان عملیاتی مقاومت فلسطین اعتراف کرده اند و نخست‌وزیر این رژیم نیز روز یکشنبه اذعان کرد که رژیم صهیونیستی توسط محور مقاومت به رهبری ایران محاصره شده و در آستانه جنگ داخلی قرار دارد.

«بنیامین نتانیاهو» در یک نشست محلی، رژیم اشغالگر را در محاصره محور مقاومت اعلام کرد و گفت: ما در محاصره یک ایدئولوژی با محوریت ایران هستیم.

وی با اشاره به تشدید تنش‌ها بین سران رژیم صهیونیستی و افزایش فشار‌ها بر کابینه حاکم برای تسلیم شدن در مقابل مقاومت و پذیرش آتش بس، افزود: حماس دنبال ایجاد نزاع داخلی در اسرائیل است و ما نباید اجازه دهیم بین ما فاصله بیاندازد.

نخست وزیر رژیم اشغالگر که بعد از ۱۱ ماه، نتوانسته وعده خود برای نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست را عملیاتی کند، این وعده‌ها را تکرار و اضافه کرد: ما می‌خواهیم غزه دیگر تهدیدی علیه اسرائیل نباشد و اسرائیلی‌ها بتوانند با خیال راحت به خانه‌هایشان برگردند.

عملیات طوفان الاقصی در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) را می‌توان اولین تجربه عملیاتی راهبرد «وحدت میادین» در دکترین محور مقاومت ارزیابی کرد.

بلافاصله بعد از عملیات طوفان الاقصی و اعلام جنگ رژیم اشغالگر علیه غزه، مبارزان فلسطینی در کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ با مقاومت فلسطین در غزه اعلام همبستگی کردند.

همزمان، حزب الله لبنان، انصارالله یمن، مبارزان عراقی و سوری و دیگر مجاهدان در محور مقاومت نیز ضمن اعلام همبستگی با مقاومت فلسطین، بر اعمال فشار نظامی بر رژیم صهیونیستی تا پایان اشغال غزه و توقف جنگ تاکید کردند.

پیشتر و در جنگ‌های گذشته رژیم صهیونیستی با محور مقاومت، فقط یک بخش از این جبهه درگیر جنگ شد، اما کارشناسان نظامی این رژیم اذعان کرده اند که جنگ فرسایشی در جبهه‌های مختلف، توان نظامی اسرائیل را علیرغم حمایت آمریکا، تضعیف کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار