گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو: نیروهای ارتش اشغالگر اسرائیل، با هدف قرار دادن چادرهای آوارگان در منطقه مواصی واقع در خانیونس در جنوب نوار غزه، جنایت جدیدی مرتکب شدند. به گفتهی نیروهای دفاع مدنی در این منطقه، تیمهای امدادی تاکنون ۴۰ شهید و ۶۰ زخمی را از زیر آوار خارج کردهاند و عملیات جستوجو و نجات همچنان ادامه دارد.
سخنگوی دفاع مدنی همچنین اعلام کرد که در نتیجه این حملات، خانوادههای کاملی در زیر شنها ناپدید شدهاند. بیانیهای از سوی دفاع مدنی این منطقه اظهار داشت که «برآوردها نشان میدهد که ما با یکی از فجیعترین جنایتها از آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه روبرو هستیم.»
دفاع مدنی اشاره کرد که جنگندههای ارتش اسرائیل در حملات خود به چادرهای آوارگان از موشکهای ارتعاشی سنگین استفاده کردهاند.
ارتش اشغالگر، هدف قرار دادن این منطقه که پیشتر بهعنوان منطقهای امن شناخته شده بود، را به دلیل وجود مرکز فرماندهی و کنترل حماس در خانیونس توجیه کرد.
گزارشهای ساکنان و نیروهای امدادی حاکی از آن است که حداقل چهار موشک به چادرهایی در منطقه مواصی که بهعنوان منطقه انسانی در نزدیکی خانیونس و مملو از آوارگان از دیگر نقاط نوار غزه اعلام شده بود، اصابت کردهاند.
دفاع مدنی اعلام کرد که دستکم ۲۰ چادر در آتش سوختهاند و این حملات موشکی حفرههایی با عمق ۹ متر ایجاد کرده است.
این حادثه، یکی از شدیدترین حملات در نوار غزه بوده و واکنشهای گستردهای در پی داشته است.
در واکنش به این جنایت، حماس ادعاهای اسرائیل مبنی بر وجود نیروهای مسلح در منطقه هدفگیری شده را رد کرد و اتهامات استفاده از مناطق مسکونی برای اهداف نظامی را نپذیرفت.
حماس در بیانیهای اعلام کرد: «ما تأکید میکنیم که ادعاهای ارتش اشغالگر فاشیستی درباره حضور نیروهای مقاومت در محل هدفگیری شده، دروغ آشکاری است که تنها با هدف توجیه این جنایات وحشیانه بیان میشود. مقاومت بارها رد کرده که هیچ یک از نیروهای خود را در میان تجمعات غیرنظامیان قرار داده یا از این مکانها برای اهداف نظامی استفاده کند.»
همچنین در ادامه بیانیه آمده است: «این هدفگیری وحشیانه غیرنظامیان بیدفاع شامل زنان، کودکان و سالخوردگان در منطقهای که پیشتر توسط ارتش اشغالگر بهعنوان منطقهای امن اعلام شده بود، نشاندهنده استمرار سیاستهای جنگافروزی دولت نازیگونه اشغالگر علیه ملت فلسطین است، و این جنایات با حمایت کامل از سوی دولت آمریکا که در تجاوزات علیه مردم ما شریک است، انجام میشود.»
تقریباً تمام ساکنان غزه که جمعیتی بالغ بر ۲.۲ میلیون نفر دارند، بیش از یک بار مجبور به ترک خانههای خود شدهاند و برخی برای نجات جان خود تا ۱۰ بار نیز مجبور به فرار شدهاند.