آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۵۵۰۲

حزب‌الله ، شهادت " کرکی" را تکذیب کرد

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای شهادت " علی کرکی " فرمانده جهادی ارشد خود در حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به بیروت را تکذیب کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: با توجه به ادعای دشمن صهیونیستی مبنی بر ترور برادر مجاهد «علی کرکی»، اعلام می‌کنیم که حال او خوب است و در صحت و سلامت کامل به سر می‌برد و به مکان امن منتقل شده است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که رتش رژیم صهیونیستی عصر امروز اعلام کرد که یک هدف را در ضاحیه جنوبی بیروت بمباران کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که یک ساختمان مرتبط با حزب‌الله رابا ۶ موشک بمباران کرده است.

شبکه خبری المیادین نیز اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی یک خانه در محله الماضی در بیروت را هدف قرار داده است.

رژیم صهیونیستی مدعی ترور «علی کرکی» از فرماندهان جهادی ارشد حزب‌الله در این حمله شد و اعلام کرد که وی فرد شماره سه این جنبش است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار