کد خبر:۱۱۷۶۸۸۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

۵۵ درصد دهیاری‌های گلستان خودرو دارند/ افتتاح ۲۴۰ میلیارد تومان پروژه روستایی

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های اسلامی استانداری گلستان گفت: ۵۵۰ دهیاری این استان دارای خودرو کمپرسی حمل پسماند یا خودروی راهداری هستند که ۱۱۰ دستگاه از این خودرو‌ها در دولت سیزدهم به آنها واگذار شده است.

سیدکمال محب حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: امروز ششم مهرماه و در مراسم "روستاآباد در سایه وحدت و وفاق" تعداد ۷۸ خودرو کمپرسی ویژه حمل پسماند به دهیاری‌های استان گلستان واگذار شد که در این حوزه ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های اسلامی استانداری گلستان افزود: در هفته گذشته هم ۲۰ دستگاه خودرو سنگین و راهداری به دهیاری‌های استان گلستان واگذار شد که در مجموع از تعداد حدود هزار دهیاری استان گلستان ۵۵۰ دهیاری دارای خودرو هستند.

وی گفت: حال حاضر ۵۵۰ روستای گلستان دارای خودرو هستند که از این تعداد حدود ۱۱۰ دستگاه در طول دولت سیزدهم به آنها واگذار شده است.

محب حسینی ادامه داد: در هفته‌های آینده هم شاهد اختصاص ۳۰ دستگاه خودرو کمپرسی جدید به دهیاری‌های استان گلستان خواهیم بود تا شاهد تقویت بیش از پیش ناوگان روستایی در استان باشیم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های اسلامی استانداری گلستان ادامه داد: برای اولین بار در بین استان‌های کشور، شاهد رونمایی از سند توسعه روستایی استان گلستان بودیم و طی ماه‌های گذشته ۴۵۰ پروژه با اعتباری حدود ۲۴۰ میلیارد تومان در روستای استان گلستان به بهره برداری رسید.

وی گفت: برنامه محوری خود را هزار روستا- هزار کسب و کار قرار دادیم و به دنبال روزی هستیم که هیچ دهیاری و شورایی نیازمند استفاده از منابع دولتی نباشد.

حسینی با اشاره به این که ۴۶.۶ درصد از جمعیت استان گلستان روستایی بوده و طی چند سال اخیر مهاجر به روستا‌های استان به خاطر افزایش خدمات رفاهی در این مناطق توسط دستگاه‌های مرتبط افزایش یافته است، افزود: این اداره کل با همکاری دستگاه‌های مرتبط (۳۷ دستگاه)، اجرای طرح‌های فنی و عمرانی، اقتصادی و اجتماعی با جدیت در دست پیگیری و اجرا دارد.

براساس داده‌های آماری اداره کل امور روستایی و شورا‌های استانداری گلستان، بیشترین جمعیت روستانشین استان با ۸۴ درصد در مراوه‌تپه، ۶۸ درصد در آق‌قلا، ۶۴ درصد در کلاله، ۶۳ درصد در گالیکش، ۶۰ درصد در مینودشت، ۵۸ درصد در رامیان، ۵۶ درصد در گنبدکاووس، ۴۷ درصد در گمیشان، ۴۴ درصد در کردکوی، ۴۳ درصد در هر یک از شهرستان‌های آزادشهر و علی‌آبادکتول، ۴۱ درصد در بندرگز، ۳۲ درصد در ترکمن و ۲۳ درصد در گرگان است.

اقتصاد اصلی روستاییان گلستان برپایه کشاورزی استوار بوده و به گفته مسوولان جهادکشاورزی، ۲۴ درصد از درآمد ناخالص استان از بخش کشاورزی است

برچسب ها:
دهیاری
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار