کد خبر:۱۱۷۹۰۹۶
خبرنگار اعزامی دانشجو به بیروت:

بمب‌های مورد استفاده اسرائیل به گونه‌ای طراحی شده که اگر کسی زیر آوار زنده می‌ماند، بر اثر استنشاق دود از دنیا می‌رفت + فیلم

علی صفری، دبیر بین‌الملل خبرگزاری دانشجو و خبرنگار اعزامی به بیروت که به تازگی به تهران بازگشته است، در گفتگوی خود با یکی از شبکه‌های صدا و سیما، از وضعیت جنوب لبنان و ضاحیه روایت می‌کند.  

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: علی صفری، دبیر بین‌الملل خبرگزاری دانشجو و خبرنگار اعزامی به بیروت که به تازگی به تهران بازگشته است، در گفتگوی خود با یکی از شبکه‌های صدا و سیما، از وضعیت جنوب لبنان و ضاحیه روایت می‌کند. 

علی صفری،در این خصوص گزارش داد: دشمن صهیونیستی اعلام کرده بود که سه نقطه را هدف قرار می‌دهد، اما در محله‌ای که خبرنگار اعزامی به آنجا رفته بود، حداقل ۱۲ نقطه مورد حمله قرار گرفته بود.

وی ادامه داد: ساختمان‌ها کاملاً ویران شده بودند و صاحبان منازل تنها کاری که می‌کردند این بود که از خانه‌های خود که با خاک یکسان شده بودند، عکس می‌گرفتند و منطقه را ترک می‌کردند.

وی اضافه کرد که نیروهای دفاع مدنی به دلیل شدت خرابی‌ها و ازدحام، نتوانستند با خودروهای امدادی وارد منطقه شوند و ناچار بودند با موتورسیکلت به کمک مجروحان بشتابند. موج انفجارها به حدی شدید بود که شیشه‌های اکثر مغازه‌ها شکسته و مانکن‌های لباس‌فروشی‌ها به وسط خیابان پرتاب شده بودند. قطعات سنگ، موشک و ساختمان‌های نیمه‌فروریخته همه‌جا پخش شده بودند.

خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجو به بیروت اعلام کرد که بمب‌هایی که توسط رژیم صهیونیستی استفاده شده بود، به شکلی طراحی شده بود که حتی اگر کسی زیر آوار زنده می‌ماند، بر اثر استنشاق دود ناشی از انفجارها از بین می‌رفت.

وی افزود که با پسر نوجوانی در محل حادثه صحبت کرده است. او از این پسر پرسیده که چرا منطقه را ترک نکرده است. پسر پاسخ داده بود: «مادرم پیر است و توان جابه‌جا شدن ندارد، من نمی‌توانستم او را تنها بگذارم.»

رژیم صهیونیستی ادعا می‌کرد که قواعد جنگی را رعایت کرده است، اما حقیقت چیز دیگری بود. وی اضافه کرد که تاکنون حدود ۲۰۰۰ نفر در لبنان به شهادت رسیده‌اند که این تعداد دو برابر قربانیان جنگ ۳۳ روزه است.

وی افزود که در غزه به دلیل تراکم جمعیتی بالا، هر انفجار یا حمله‌ای به سرعت توسط موبایل‌ها ثبت و به دنیا مخابره می‌شد، اما در لبنان به دلیل وسعت منطقه و تخلیه سریع آن، تصاویر کمتری به جهان مخابره شد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار