کد خبر:۱۱۸۰۷۶
اسارت 7 سرباز سعودي توسط انقلابيون بحرين
نیروهای وابسته به جمعية العمل الإسلامي، یکی از احزاب سیاسی شیعیان بحرین که جزو قیام کنندگان علیه رژیم آل خلیفه هستند، موفق شدند هفت تن از سربازان ارتش اشغالگر سعودی را به اسارت درآورند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از شیعه آنلاین، نیروهای وابسته به جمعية العمل الإسلامي، یکی از احزاب سیاسی شیعیان بحرین و از قیام کنندگان علیه رژیم آل خلیفه موفق شدند هفت تن از سربازان ارتش اشغالگر سعودی را به اسارت درآورند.
این نیروها موفق شدند با ایجاد کمین برای 9 تن از سربازان ارتش سعودی، هفت تن را به اسارت بگیرند؛ دو تن از این سربازان نیز در درگیری ها به هلاکت رسیدند.
منابع رسمی عربستان سعودی تا به این لحظه خبر به اسارت درآمدن سربازان خود را اعلام نکرده اند.
جمعية العمل الإسلامي قصد دارد این سربازان سعودی را برای مبادله با زندانیان و بازداشت شدگان خود نگه دارد.
لازم به ذکر است، طی چند روز گذشته یعنی از زمان لشکرکشی ارتش عربستان سعودی به بحرین تا کنون، سه سرباز این ارتش به هلاکت رسیده اند؛ اين در حالي است كه رسانه های رسمی عربی تنها هلاکت دو سرباز را تأیید کرده اند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰