کد خبر:۱۱۸۲۲۱۴

نروژ دیپلمات‌های خود را از لبنان خارج می‌کند

وزارت امور خارجه نروژ در بیانیه‌ای اعلام کرد که به دلیل حملات رژیم اسرائیل علیه لبنان و حمله به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل، دیپلمات‌های خود را از بیروت خارج می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت امور خارجه نروژ روز شنبه اعلام کرد که این کشور تصمیم گرفته است برخی از دیپلمات های خود را در بحبوحه تشدید حملات هوایی رژیم اسرائیل و حمله به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل از لبنان خارج کند.

 

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «وضعیت امنیتی در لبنان هنوز بسیار متشنج و نامشخص است. انفجارهایی در نزدیکی سفارت نروژ در بیروت رخ داده است. برخی از دیپلمات های نروژی اعزام شده برای مدتی به خارج از لبنان سفر می‌کنند.»

 

این وزارتخانه به همه شهروندان نروژی توصیه کرد تا زمانی که این امکان وجود دارد لبنان را ترک کنند.

 

بر اساس این بیانیه، سفیر نروژ در لبنان به همراه تعداد کمی از دیپلمات‌ها برای نظارت بر اوضاع در بیروت باقی خواهند ماند.

 

همزمان با اعلام این تصمیم، اسپن بارت ایدی وزیر امور خارجه نروژ طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، این جنگ را «وحشیانه» خواند و خواستار توقف نقض قوانین جنگ از سوی این رژیم شد.

 

ایدی در بیانیه‌ای گفت: «جنگ وحشیانه اسرائیل در غزه شامل حملات بی رویه و نامتناسب و همچنین اقداماتی است که مردم را از دریافت کمک های بشردوستانه باز می دارد.»

 

وی افزود که مقامات رژیم اسرائیل از ارسال غذا و کمک‌های ضروری به دست مردم فلسطین و نیز از دسترسی به غذا و کمک های اضطراری ضروری جلوگیری می کنند.

 

چنین مواضعی از سوی وزارت امور خارجه نروژ در حالی اتخاد شده است که رژیم اسرائیل عملیات نظامی خود را در لبنان تشدید کرده و مواضع حزب‌الله را هدف قرار داده است.

 

رژیم صهیونیستی همچنین به سایت‌های نیروهای حافظ سازمان ملل در لبنان (یونیفل) حمله کرده است که منجر به تلفات نیروهای حافظ صلح شده است.

 

بر اساس گزارش‌ها از ۲۳ سپتامبر، حملات هوایی رژیم اسرائیل در سراسر لبنان به شهادت بیش از ۲۰۰۰ نفر منجر شده، هزاران نفر را مجروح کرده و بیش از ۱.۲ میلیون نفر را آواره کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار