آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۲۴۳۹

عراقچی وارد بغداد شد

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، در ادامه تلاش‌های دیپلماتیک خود برای مقابله با جنایات رژیم اسرائیل در غزه و لبنان، وارد بغداد شد. هدف از این سفر، بررسی روابط دو جانبه و رایزنی با مقامات ارشد عراقی در مورد تحولات منطقه و بحران‌های ناشی از تجاوزات اسرائیل است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، در ادامه تلاش‌های دیپلماتیک خود برای مقابله با جنایات رژیم اسرائیل در غزه و لبنان، وارد بغداد شد. هدف از این سفر، بررسی روابط دو جانبه و رایزنی با مقامات ارشد عراقی در مورد تحولات منطقه و بحران‌های ناشی از تجاوزات اسرائیل است.

دیدار با مقامات عراقی و پیگیری دیپلماسی فعال

عراقچی در جریان این سفر با وزیر امور خارجه و دیگر مقامات ارشد عراق دیدار خواهد کرد تا روابط دو کشور را بررسی و درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و راه‌های مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کند. این رایزنی‌ها بخشی از دیپلماسی فعال ایران برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه به شمار می‌آید.

تشدید کنش‌های دیپلماتیک علیه جنایات اسرائیل

در هفته‌های اخیر، عراقچی سفرهای دیپلماتیک متعددی به کشورهای اسلامی داشته است تا با تلاش‌های جمعی، مانع از ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان شود. او اخیراً به لبنان و سوریه سفر کرده و به دنبال آن، سفرهایی به عربستان سعودی و قطر نیز انجام داده است.

تاکید ایران بر آتش‌بس و توقف جنایات

ایران در تمامی این سفرها تاکید کرده است که خواهان تشدید تنش در منطقه نیست و در تلاش برای توقف فوری حملات و برقراری آتش‌بس در لبنان و غزه مصمم است. هدف اصلی این رایزنی‌ها جلوگیری از گسترش خشونت‌ها و تلاش برای رسیدن به یک راه‌حل پایدار و صلح‌آمیز است که منافع همه کشورهای منطقه را در نظر بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار