آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۴۹۹

یگان رضوان حزب الله، واحد ایگوز ارتش صهیونیستی را سردرگم کرده است

واحد «ایگوز»، که به تیپ کماندویی ارتش اسرائیل تعلق دارد و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین واحد‌های نخبه این رژیم شناخته می‌شود، در سال ۱۹۹۵ برای مقابله با حزب‌الله تأسیس شد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: پس از رویارویی دشوار با «یگان رضوان» حزب‌الله، اختلافات در واحد «ایگوز» ارتش اسرائیل که در جنوب لبنان مشغول جنگ است، شدت گرفته است. روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» گزارش داده که سربازان این واحد نخبه با فرماندهان خود وارد بحث‌های سختی شده‌اند. علت این تنش، تصمیم یکی از فرماندهان در جریان نبردی بوده که به مواجهه مستقیم با نیروهای «یگان رضوان»، نخبه‌ترین واحد نظامی حزب‌الله، منجر شد. در این درگیری تعدادی از سربازان واحد «ایگوز» کشته و زخمی شدند.

سربازان از نحوه تصمیم‌گیری فرماندهان خود، به‌ویژه در زمینه حرفه‌ای و شرایط خدمت، به‌شدت انتقاد کرده‌اند و نگرانی‌های خود را در خصوص نحوه حمله به اهداف در آخرین درگیری با حزب‌الله مطرح کرده‌اند. با وجود این شکایات، ارتش اسرائیل اعلام کرده که به قضاوت فرماندهان میدانی خود اعتماد دارد.

این تنش‌ها در پی نبردهای سختی که در ابتدای عملیات زمینی ارتش اسرائیل در لبنان رخ داده، تشدید شده است. سربازان واحد «ایگوز» خواستار توضیحاتی در خصوص نحوه تصمیم‌گیری‌های فرماندهان جدید خود و تغییراتی در این رویه‌ها شده‌اند، قبل از اینکه مجدداً برای عملیات به جنوب لبنان بازگردند.

واحد «ایگوز»، که به تیپ کماندویی ارتش اسرائیل تعلق دارد و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین واحدهای نخبه این رژیم شناخته می‌شود، در سال ۱۹۹۵ برای مقابله با حزب‌الله تأسیس شد. این واحد در ابتدا در جنوب لبنان فعالیت داشت، اما پس از عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان در سال ۲۰۰۰، عملیات‌های خود را به کرانه باختری و نوار غزه منتقل کرد و در تمامی جنگ‌ها و عملیات‌های این مناطق شرکت داشته است، از جمله تجاوز اخیر تحت عنوان «شمشیرهای آهنین» که در واکنش به حملات حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار