کد خبر:۱۱۸۳۶۹۶

چین: باید از افزایش تنش‌ها در شبه‌جزیره کره جلوگیری کرد

سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد که تشدید تنش‌ها در شبه‌جزیره کره به نفع هیچ کسی نیست و باید از افزایش بیشتر اختلاف‌ها بین پیونگ‌یانگ و سئول جلوگیری کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به افزایش شدید تنش‌ها بین کره شمالی و کره جنوبی اعلام کرد که تنش در شبه جزیره کره با منافع هیچ یک از طرفین همخوانی ندارد؛ در حال حاضر اولویت اصلی جلوگیری از تشدید بیشتر اختلافات است.

ارتش کره جنوبی دیروز سه‌شنبه با انتشار ویدئویی مدعی شد که کره شمالی دو جاده مواصلاتی مرزی بین دو کره را منفجر کرده است!

رسانه‌های کره جنوبی پیشتر مدعی شدند که نیرو‌های ارتش کره شمالی، جاده‌های مرزی منتهی به کره جنوبی را منفجر کرده‌اند. ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در پیامی به رسانه‌ها مدعی شد که حوالی نیمروز بخش‌هایی از مناطق شمالی جاده‌ها و خطوط ریلی متصل به کره جنوبی منفجر شده است.

براساس اعلام ارتش سئول، نیرو‌های کره جنوبی نیز در واکنش به این انفجارها، به سمت مرز نظامی زمینی دو کره تیر هشدار شلیک کرده و این در حالی است که انفجار‌های مذکور، در خاک کره شمالی رخ داده و در آن سوی مرز که به همسایه جنوبی تعلیق دارد، خسارتی گزارش نشده است.

پیشتر رویترز به نقل از خبرگزاری مرکزی کره شمالی اعلام کرد که در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان کره شمالی و جنوبی، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی پس از تشکیل جلسه امنیت ملی با سران عالیرتبه پیونگ‌یانگ، طرح «اقدام نظامی فوری» در زمان تشدید ناگهانی تنش‌ها با همسایه جنوبی را تشریح کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار