کد خبر:۱۱۸۵۴۳۱

تهدید مقاومت عراق علیه تل‌آویو: پهپاد‌های جدیدتر و پیشرفته‌تر در راه هستند

یک منبع نزدیک به گردان‌های حزب‌الله عراق اعلام کرد که ناوگان جدیدی از پهپادهای پیشرفته‌تر مقاومت به زودی در عملیات ضد صهیونیستی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع نزدیک به گردان‌های حزب الله عراق به روزنامه الاخبار لبنان اعلام کرد که ناوگانی از پهپاد‌های پیشرفته مقاومت به زودی وارد عرصه میدانی مبارزات خواهد شد. این خبر پس از آن منتشر می‌شود که مقاومت عراق از پهپاد‌های متعددی نظیر شاهد ۱۰۱ و شاهد ۱۳۶ و کاس ۴ استفاده کرده که به شکل دقیق به اهداف مورد نظر در جولان و ایلات اصابت کرده‌اند.

این منبع اعلام کرد که گردان‌های حزب الله پهپاد‌های شناسایی برای رصد اهداف و جمع آوری اطلاعات در اختیار دارند که احتمالاً شبیه پهپاد‌های پیشرفته‌ای است که حزب الله لبنان در اختیار دارد.

این منبع می‌افزاید که مقاومت عراق طی دو هفته اخیر حملات ضد صهیونیستی خود را گسترش داده و بیش از ۳۳ عملیات انجام داده که تعدادی از آنها به دقت به اهداف مورد نظر اصابت کرده و جمعی از نظامیان ارتش صهیونیستی را به هلاکت رسانده یا زخمی کرده است، اما رژیم صهیونیستی با بایکوت رسانه‌ای و خبری، اجازه انتشار اخبار مربوط به تلفات حملات حزب الله عراق را نمی‌دهد.

پیش از این «علی مطیری» عضو تیم رسانه‌ای مقاومت عراق در گفتگو با الاخبار اعلام کرده بود که استفاده از پهپاد‌ها و تسلیحات موجود به شکل مرحله‌ای و تدریجی خواهد بود و مقاومت عراق در ابتدا عمداً از تسلیحات سبک استفاده کرده و در آینده به استفاده از سلاح‌های پیشرفته‌تر و سنگین‌تر روی خواهد آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار