کد خبر:۱۱۸۸۹۵۹

تقویت فرهنگ محیط زیست شهری در تهران با افتتاح فاز اول پروژه رود دره فرحزاد

رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران از تقویت فرهنگ محیط زیست شهری در تهران با افتتاح فاز اول پروژه رود دره فرحزاد خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی شمسی‌پور، رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با شرکت در اولین کنفرانس ملی محیط زیست شهری پیرامون نقش محیط زیست در شهر تهران گفت: پروژه احیا و ساماندهی روددره فرحزاد، به‌زودی به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید و فاز اول آن رسماً افتتاح می‌شود. این طرح از بزرگ‌ترین اقدامات محیط زیستی شهر تهران است که با هدف پاکسازی و بازگرداندن حیات به منطقه روددره فرحزاد آغاز شد و علاوه بر رفع آلودگی‌ها، نقش بزرگی در ارتقای کیفیت فرهنگی و اجتماعی منطقه ایفا می‌کند.

شمسی‌پور با تأکید بر اهمیت فرهنگ محیط زیستی گفت: در مسأله محیط زیست، تنها به مسائل فیزیکی بسنده نمی‌شود؛ بلکه باید فرهنگ تعامل با طبیعت را در جامعه گسترش دهیم. رسانه‌ها می‌توانند با آموزش اصول صحیح، رفتار مردم را در برخورد با طبیعت شکل دهند و بیان کنند که چطور با محیط زیست خود به درستی تعامل کنند. این فرهنگ‌سازی، دستورالعملی خواهد بود که به ما کمک می‌کند رفتار جامعه با هوا، درختان و سایر منابع طبیعی بهبود پیدا کند.

وی ادامه داد: در کنار محیط زیست، موضوعی به نام "محیط فرهنگی زیست" نیز مطرح است که به تعامل و رفتار صحیح با منابع فرهنگی ما اشاره دارد. این موضوع شامل شناسایی آلاینده‌های فرهنگی و یافتن راه‌های پالایش آنها نیز می‌شود. همان‌طور که به حفظ جسم اهمیت می‌دهیم، باید به سلامت جان و هویت فرهنگی خود نیز توجه داشته باشیم. ارتباطی دوسویه بین محیط زیست و فرهنگ وجود دارد که در طرح ژینایی روددره فرحزاد نمود پیدا کرده است.

شمسی‌پور در پایان اظهار داشت: از همه اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه محیط زیست دعوت می‌کنم که از این پروژه بزرگ با هماهنگی مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران بازدید به عمل آورند تا افراد از نزدیک شاهد نتایج این تلاش ارزشمند باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار