آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۲۹۱۵

۲ کشته در اثر انفجار خودرویی در شهر الحسکه سوریه

انفجار خودرویی در شهر الحسکه سوریه، منجر به کشته شدن دو شبه نظامی وابسته به آمریکا در این بخش از خاک سوریه شد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه الوطن چاپ دمشق و شبکه المیادین لبنان گزارش دادند که یک خودرو دقایقی پیش در محله «العزیزیه» شهر الحسکه منفجر شده است که در اثر آن، تعدادی جان باخته یا زخمی شده‌اند.

«دیدبان سوریه»: حمله هوایی در کار نبوده است

برخی منابع مدعی شدند که این انفجار ناشی از حمله اسرائیل بوده است. با این حال، مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه که وابسته به مخالفان دولت سوریه و لندن نشین است، اعلام کرد که علت انفجار خودرو در حسکه، حمله هوایی اسرائیل نبوده است.

کشته شدن ۲ تن از شبه نظامیان وابسته به آمریکا

شبکه المیادین ساعتی بعد گزارش داد که در اثر حمله به خودرویی در شهر الحسکه سوریه، دو تن از عناصر شبه نظامی موسوم به «نیرو‌های دموکراتیک سوریه» که وابسته به آمریکا هستند، کشته شده اند.

در صورت صحت این خبر، به احتمال زیاد، ترکیه پشت این حمله قرار دارد و باید دید آنکارا این حمله را تأیید می‌کند یا نه.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار