کد خبر:۱۱۹۳۵۶۹

زاخارووا: بوریس جانسون کاری جز تنش‌آفرینی بلد نیست

سخنگوی وزارت خارجه روسیه به اظهارات اخیر نخست وزیر اسبق انگلیس درباره اعزام نیرو برای کمک به اوکراین در جنگ علیه روسیه، واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به اظهارات بوریس جانسون، نخست وزیر اسبق انگلیس که پیشنهاد اعزام نیرو برای کمک به اوکراین را مطرح کرده است، گفت که جانسون همچنان به تنش‌آفرینی ادامه می‌دهد.

جانسون در گفتگویی، احتمال قطع حمایت آمریکا از اوکراین پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید را مطرح کرد و گفت که در محفل خصوصی ترامپ افرادی هستند که درباره این مساله «اشتباه» می‌کنند. وی در ادامه گفت که اگر چنین اتفاقی بیفتد، آنگاه ما شاید مجبور به اعزام نیرو‌های انگلیسی به اوکراین شویم.

زاخارووا در واکنش به این اظهارات گفت: جانسون حتی پس از واگذاری قدرت، همچنان به تحریک و تنش‌آفرینی ادامه می‌دهد، چون این تنها کاری است که از عهده‌اش برمی‌آید.

جانسون ۶۰ ساله پس از چند رسوایی جنجالی و موج استعفا‌ها از کابینه‌اش، در سپتامبر ۲۰۲۲ از سمت نخست وزیری استعفا کرد. با این حال، همچنان یکی از حامیان دوآتشه کی‌یف بوده و چندین بار به اوکراین سفر کرده است.

به گفته زاخارووا، جانسون یکی از چهره‌های پیشتاز در جبهه تحریم‌های غرب علیه روسیه بوده و «به منظور متقاعد کردن رژیم کی‌یف برای مذاکره نکردن با مسکو» بار‌ها به اوکراین سفر کرده است.

دیپلمات روس اضافه کرد: بریتانیا سال‌ها که در فعالیت‌های ضد روسیه مشارکت داشته است که از جمله آنها می‌توان به همدستی در حملات تروریستی، تامین اطلاعات برای رژیم کی‌یف جهت هدایت حملات، اعزام نیرو‌های اطلاعاتی جهت هماهنگی ارتش و اقدامات تروریستی علیه روسیه، تامین سلاح و تامین مالی تروریسم اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار